Garnier Moisture Match gezichtscrème

08/06/15

1 garnier

Een tijdje terug kocht ik deze gezichtscrème speciaal voor een droge tot extra droge huid. In dit artikel vertel ik jullie alles over deze crème.


Persoonlijk heb ik geen droge tot extreem droge huid maar soms heb ik wel eens droge plekjes in mijn gezicht. Vaak aan de zijkanten van mijn neus. Hiervoor wilde ik graag een geschikte crème vinden. Mijn dagcrèmes zijn namelijk niet speciaal voor de droge huid.

Ik besloot om bij Action tussen de crèmes te kijken. Daar stonden een aantal varianten van de Garnier Moisture Match crèmes. Elke variant was geschikt voor een ander huidtype. Omdat ik opzoek was naar crème speciaal voor de droge huid was de keuze snel gemaakt. Dit is overigens al wel een tijdje geleden. Op dit moment zijn ze ook al weer uit het assortiment bij onze Action.

2 garnier

Na één keer deze crème gebruikt te hebben was ik al om. Ik vond de crème zo fijn dat ik er meteen nog een bij kocht. Vooral de substantie van de crème vind ik erg prettig. De crème is lekker dik en brengt makkelijk aan. Ondanks de crème zo dik is trekt hij wel snel in. Ook de geur vind ik heel lekker. Maar het belangrijkste is natuurlijk de werking van de crème en ook daar ben ik zeer tevreden over. Na het aanbrengen van de crème heb ik de hele dag geen last meer van droge plekjes. Fantastisch product! Een echte aanrader voor mensen met een droge huid!

Als ik me niet vergis betaalde ik slechts € 1,99 voor een tube van 50 ml. Ik kocht mijn crème destijds bij Action maar ik denk dat deze crèmes ook verkrijgbaar zijn bij Etos of Kruidvat.

3 garnier

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

1 comments so far.

Eén reactie op “Garnier Moisture Match gezichtscrème”

  1. Website schreef:

    I do not know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering issues with your website. It appears as if some of the written text in your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen before. Many thanks|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories