Garnier micellair wonderwater

16/05/15

1 mw

Ik schrijf graag over producten waar ik echt razend enthousiast over ben. Vandaag is dat het micellair reinigingswater van Garnier want wauw wat is dit product fijn in gebruik. Benieuwd naar de verschillen tussen de groene en roze variant?  Of ben je nieuwsgierig naar mijn mening over deze top producten? Je leest er alles over in dit artikel!

Het micellair water van Garnier is inmiddels al een tijdje op de markt maar toch vind ik dit product goed genoeg om daar alsnog een artikel over te schrijven. Dit reinigingswater is echt het meest complete en ideale water wat ik ooit heb gebruikt. Vandaar dat ik het ook wonderwater noem. Het is op zoveel verschillende vlakken een top product.

Hoe gebruik ik het product?:
Ik breng het micellair water (niet te veel) aan op een watje. Ik gebruik hiervoor de grote watjes van Demak’up. Dan leg ik het vochtige watje eventjes (ongeveer 15 tot 30 sec.) op mijn oog en vervolgens wrijf ik rustig met het watje de make-up van mijn ogen.
Als ik mijn ogen goed gereinigd heb pak ik nog één laatste watje waarop ik weer een beetje micellair water aanbreng deze keer reinig ik mijn hele gezicht!

5 mw

Voordelen van het Garnier wonder water:
– Het verwijderen van je make-up is super gemakkelijk en snel.
– Het reinigingswater reinigt en kalmeert de huid.
– Er zitten geen huid irriterende stoffen in dit top product.
– Het is geschikt voor je hele gezicht.
– De verpakking is echt mega groot. Het is een fles van 400 ml en het reinigingswater is ook nog eens heel zuinig in gebruik waardoor je echt lang met één flacon kunt doen.
– Het reinigingswater kost €6,49 en dat vind ik zelf een prima prijs voor een flacon van 400 ml (verkrijgbaar bij o.a. Etos en Kruidvat.)

Over nadelen heb ik even na moeten denken.
Maar uiteindelijk heb ik toch 2 nadelen kunnen vinden.
– Het is echt een lompe fles en dus geen handig meeneem formaat.
– Het reinigt waterproof make-up iets minder snel. Maar het is dus niet zo dat je waterproof make-up niet kunt verwijderen met dit product. Zelf gebruik ik over het algemeen altijd waterproof make-up en het verwijderen gaat prima alleen duurt het iets langer.
Ik wil er wel even bij zeggen dat Garnier ook een reinigingswater in het assortiment heeft die zich specifiek richt op het verwijderen van waterproof make-up. Zelf ben ik nog niet bekend met dit product maar ik hoor en lees er wel veel goede verhalen over.

2 mw

Nu is het dus zo dat Garnier twee verschillende varianten micellair reinigingswater heeft die héél erg veel op elkaar lijken.
Zelf merkte ik bijna geen veel verschil in het gebruik van beide varianten. Persoonlijk vind ik dat de roze variant mijn huid wat zachter maakt. Maar toch zijn er echt nog meer duidelijke verschillen. Gelukkig trekt mijn huid zich daar niet veel van aan.

Laat ik beginnen met de roze variant.
Deze is specifiek geschikt voor de gevoelige huid. De roze variant reinigt en verwijdert make-up en verzacht ook nog eens de huid.
Dit reinigingswater bevat geen alcohol.

3 mw

De groene variant is specifiek geschikt voor de gevoelige en gemengde huid.  Hij verwijdert make-up en kalmeert en zuivert de huid. Deze variant bevat wel alcohol. Ook bevat deze variant matterende deeltjes wat de roze variant dan weer niet heeft.

4 mw

Eindoordeel: Ze hebben beide als hoofddoel om make-up makkelijk en snel te verwijderen. Beide varianten zijn hier erg goed in en ik merk op dat gebied geen verschil. Wat ik wel merk is dat de roze variant als doel heeft om te verzachten. De groene verzacht ook wel maar ik merk dat dit minder is dan bij de roze.
De groene variant is naar mijn mening perfect geschikt voor mensen die vaak last hebben van puistjes, wondjes etc. in hun gezicht omdat deze variant je huid kalmeert en dat merk je echt.

Zelf kies ik uiteindelijk voor de roze variant omdat mijn huid hier het beste op reageert naar mijn gevoel.

Ben jij al bekend met het micellair reinigingswater van Garnier?
Het is een top product en echt een aanrader voor iedereen!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories