Garnier Express 2 in 1 oogreinigslotion

01/07/15

1 garnier

De Garnier Express 2 in 1 oogreinigingslotion. Een veelzijdige oogreinigingslotion geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up.

Al weer een tijdje geleden zag ik deze Garnier oogreinigingslotion staan bij het Kruidvat. Wat mij eigenlijk meteen op viel was dat hij geschikt is voor het verwijderen van waterproof make-up. Ik gebruik bijna dagelijks waterproof mascara dus deze reinigingslotion ging met mij mee naar huis.

4 garnier

Inmiddels heb ik hem al een aantal keer gebruikt en ik vind hem echt heel erg fijn. De reinigingslotion verwijderd zonder te wrijven gemakkelijk (waterproof) make-up. De formule is verfrissend, zacht, geeft geen vet gevoel en is verrijkt met Arginine dit zorgt voor mooie, soepele en stralende wimpers.

Hoe te gebruiken?:
Schud de flacon, breng 1 à 2 druppeltjes aan op een wattenschijfje en reinig de oog contouren van binnen uit naar buiten.
Handig feitje: De lotion is geschikt voor lenzendragers.

Ingrediënten:

2 garnier

Garnier 2 in 1 Oogreinigingslotion bevat geen parabenen en is oftalmologisch getest.

Ik betaalde € 5,59 voor een flacon van 125 ml.
In mijn ogen een prima prijs voor een product wat goed werkt en zuinig is in gebruik.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories