FIRST TRY | MAKE-UP PRODUCTEN VAN ETOS, MUA, PAULA’S CHOICE & SANS SOUCIS

18/03/17

Als blogger ontvang ik regelmatig producten van PR bureaus. Voor sommige producten heb ik nog niet het juiste moment kunnen vinden om er iets over te schrijven daarom leek het mij leuk om de producten die ik nog had liggen samen te testen in één everyday make-up look. In dit artikel komen producten voorbij van bekende merken als Etos, MUA, Paula’s Choice en Sans Soucis.

Omdat ik met de producten die ik heb gekregen van PR bureaus géén complete make-up look kon maken heb ik ook een aantal producten gebruikt die ik al had waaronder een aantal producten uit mijn dagelijkse make-up routine. Van deze producten heb ik overigens geen foto’s gemaakt want in dit artikel gaat het echt om de producten die ik voor het eerst heb geprobeerd.

Zoals altijd begin ik met een primer. Dit keer gebruikte ik de Matte Skin Define Primer van MUA.

MUA – SKIN DEFINE MATTE PRIMER | € 6,99 (eerste indruk)
De perfecte basis voor je make-up. Deze matte primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. Daarnaast is dit een matte basis wat ik persoonlijk ook erg fijn vind. De primer bevat vitamine E en jojoba. Deze twee ingrediënten hebben beide verzorgende eigenschappen. De primer is in het begin iets wat vettig maar trekt snel in de huid. Ik vind dit product erg fijn in gebruik.

Nadat ik de primer had aangebracht was het tijd om wat onzuiverheden te camoufleren. Dit deed ik met een matte cover stick van Miss Sporty. Deze cover stick gebruik ik dagelijks en is dus géén nieuw product voor mij. Ik vind de matte cover stick van Miss Sporty erg fijn in gebruik.

Na het aanbrengen van de primer en het camoufleren van wat onzuiverheden bracht ik foundation aan. Hiervoor gebruikte ik de matte Resist Anti-Aging Serum foundation van het merk Paula’s Choice.

PAULA’S CHOICE – RESIST ANTI-AGING SERUM (MATTE) | € 38 (eerste indruk)
Een foundation van het merk Paula’s Choice met wederom een matte finish. Deze vloeibare foundation met anti-aging ingrediënten helpt de huid er zichtbaar jonger uit laten zien. De foundation geeft de huid een natuurlijke, matte finish en zorgt voor een egale dekking zonder de huid er dof uit te laten zien. Helaas benadrukte de foundation wel wat velletjes en droge plekjes op mijn neus. Dit heb ik verholpen door de foundation rondom mijn neus te mengen met een heel klein laagje van de foundation die ik zelf graag gebruik (De Infallible Pro-Matte foundation van L’Oréal Paris.) Jammer maar gelukkig heb ik het op deze manier goed op kunnen lossen.

Tijd om af te poederen! Dit deed ik met de Catrice Prime And Fine Translucent Mattifying powder. Ook dit is weer en product uit mijn dagelijkse make-up routine.

Na het aanbrengen van de poeder was mijn gezicht matter dan mat en was het tijd voor wat kleur, contrast en glans in mijn gezicht. Dit creëerde ik met de Shaping & Highlighting kit van Etos.

ETOS – SHAPING & HIGHLIGHTING KIT | € 6,99 (eerste indruk)
Een handige 3-in-1 kit met een highligher, contouring powder en blush. Vooral de contouring powder in dit kitje is erg gepigmenteerd. De highlighter heeft een subtiele, erg mooie glans en de blush geeft een lichte, zachte kleur af wat zorgt voor een natuurlijk effect. De contour kleur is aan de warme kant en de blush kleur is wat meer aan de koele kant maar wanneer je de producten samen draagt zorgt het voor een mooi effect.

De contour kleur heb ik even wat uit moeten blenden. Vervolgens kon ik verder met het volgende product. Oogschaduw! Nu moet ik even eerlijk zijn.. Ik vind oogschaduw leuk om te dragen maar ik draag het bijna nooit. Ik moet het echt eens wat vaker gaan dragen. Als ik oogschaduw draag kies ik eigenlijk altijd voor neutrale tinten omdat ik dit simpelweg gewoon het mooist vind bij mezelf. Ik gebruikte verschillende tinten uit het Run Boy Run palette van Makeup Revolution. Dit oogschaduw palette bevat ontzettend mooie, neutrale tinten. Dit oogschaduw palette had ik al en ik heb hem al meerdere keren gebruikt. Ik vind het een erg fijn palette.

Na de oogschaduw was het tijd voor mascara. Ik gebruikte de Magic Volume mascara van Sans Soucis.

SANS SOUCIS – MAGIC VOLUME MASCARA | € 17,50 (eerste indruk)
Een mascara met een licht romige textuur die zorgt voor lang houdend volume zonder klonten. De mascara is diep zwart en zorgt ervoor dat de wimpers van elkaar worden gescheiden. De mascara heeft een borsteltje met haartjes. Normaal ben ik meer van de siliconen borsteltjes omdat dit voor mijn wimpers over het algemeen wat beter werkt. Toch vind ik dit borsteltje wel goed werken voor mijn wimpers. Ik ben erg te spreken over deze mascara.

Nu is het tijd voor de wenkbrauwen. Ik heb pas geleden de Highbrow ontvangen van het merk Sans Soucis in de kleur Blonde. Zoals jullie weten ben ik alles behalve blond en is dit wenkbrauw product helaas veel te licht voor mij. Toch wil ik kort wat vertellen over dit product.

SANS SOUCIS – HIGHBROW BLONDE | € 17,50 (eerste indruk)
Dit wenkbrauw product zorgt ervoor dat de wenkbrauwen perfect gedefinieerd worden door de wenkbrauwen optisch op te vullen. Dit product heeft twéé kanten. Aan de ene kant zit een wenkbrauw definer en aan de andere kant een oogschaduw. De oogschaduw kan ook gebruikt worden als highlighter onder de wenkbrauwen. Ik heb dit product aan mijn moeder gegeven en zij vind hem erg fijn in gebruik.

Omdat dit wenkbrauw product helaas te licht voor mij was gebruikte ik mijn favoriete wenkbrauw product namelijk de Anastasia Brow Wiz in de kleur medium brown.

Tot slot bracht ik de Perfect Lips Every Day lip balm aan van het merk Sans Soucis. Dit product heb ik ontvangen in de kleuren Orange Grace en Cherry Toffee. Beide kleuren heb ik geprobeerd.

SANS SOUCIS – PERFECT LIPS EVERY DAY LIP BALM | € 15,75 (eerste indruk)
De kleuren Orange Grace en Cherry Toffee zien er beide best opvallend uit maar omdat het lip balms zijn hebben ze een hele lichte dekking. De Sans Soucis lip balms verzorgen de lippen, beschermen de lippen tegen de zon met SPF20 en zijn vrij van parabenen en siliconen. Deze lip balms geven je lippen een subtiele kleur met een glanzende finish. Ik bracht als eerst de kleur aan die mij het meeste aansprak en dat was Orange Grace. Een mooie, frisse kleur die wat mij betreft erg geschikt is voor in de lente/zomer. Cherry Toffee is een kleur die niet erg opvalt en daardoor heel draagbaar is. Wat mij direct opviel was dat Orange Grace de velletjes op mijn lippen benadrukte terwijl Cherry Toffee dit niet deed. Gelukkig kun je je lippen vrij maken van velletjes door je lippen te scrubben. Mijn favoriete kleur van de twee is Orange Grace. Ik vind het een prachtig, fris kleurtje.

Lip kleur: Orange Grace.

Lip kleur: Cherry Toffee.

Wow, ik geloof dat dit officieel het langste artikel is wat ik ooit geschreven heb. Ik vond het erg leuk om van alle producten die ik nog had liggen één look te maken. De producten waar ik het meest enthousiast over ben zijn de primer van MUA, de shaping & highlighting kit van Etos en de mascara van Sans Soucis.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “FIRST TRY | MAKE-UP PRODUCTEN VAN ETOS, MUA, PAULA’S CHOICE & SANS SOUCIS”

  1. Emile schreef:

    Wauw, wat een mooie uitgebreide review. Duidelijke tekst , mooie foto’s en mooie producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories