FELICITY COLLECTION | PINK GELLAC

02/03/20

Pink Gellac komt weer met een nieuwe collectie. De Felicity Collectie! Deze collectie bestaat uit 5 kleuren die perfect gepaard gaan met de huidige modetrends en seizoenen. Van een zacht gele tot een mooie, koele paarse kleur. In dit artikel vertel ik je alles over deze nieuwe collectie en geef ik mijn ongezouten mening.

Psssst, Pink Gellac is hét merk op het gebied van gel nagellak en zorgt tot 14 dagen voor chip-vrije nagels. Dat droomt iedere vrouw toch van? Kijk snel mee naar de prachtige, nieuwe collectie. ENJOY!

De Felicity Collectie is in mijn ogen een collectie die bestaat uit vrij opvallende kleuren die erg van elkaar verschillen. Ik vind dat persoonlijk wel erg goed aan deze collectie. Soms zitten er wel eens kleuren in een collectie die bijna identiek zijn maar dat is bij deze collectie dus absoluut niet het geval. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kleuren vinden.

284 SPRING GREEN
284 Spring Green is een licht groene gel nagellak kleur. Deze creamy gellak kleur bevat een warme ondertoon. Ik ben dol op groen maar niet op mijn nagels. Mint groen vind ik in het voorjaar en de zomer nog wel leuk maar deze groen tint is niet mijn ding. Als je van bijzondere kleuren houdt dan is dit wel echt een aanrader! Deze kleur is namelijk geen standaard nagellak kleur.

285 HAPPY PINK
Van deze kleur worden ik oprecht happy! Deze roze gellak kleur heeft een koele ondertoon, perfect voor in het voorjaar. Dit is nou typisch zo’n roze tint die iedere vrouw wel kan waarderen denk ik. Ik vind hem erg leuk.

286 SERENITY ORANGE
Pink Gellac 286 Serenity Orange vind ik de ultieme voorjaarskleur. Deze neutrale oranje kleur heeft een creamy finish en laat zich eenvoudig combineren met jouw favoriete outfit. Ook dit kleurtje valt bij mij in de smaak.

287 JOYOUS YELLOW
Deze vrolijke gele kleur zat nog niet in de huidige Pink Gellac collectie. De 287 Joyous Yellow heeft een creamy finish en is dekkend in 2 laagjes. Ik vind geel een leuke kleur maar deze kleur geel is voor mij net niet fel genoeg. Helaas is deze geeltint gewoon niet mijn smaak.

288 LILLY LILAC
Deze paarse gellak kleur heeft een koele ondertoon. Deze vooral frisse kleur dekt al in 2 laagjes en is eenvoudig aan te brengen. Zelf hou ik niet van paars en ook niet van lila op mijn nagels. Ik sla dit kleurtje dus over! Als je wel van paarstinten houdt ga je deze kleur zonder twijfel leuk vinden.

Heel eerlijk.. de kleurtjes uit deze collectie zijn niet helemaal mijn ding. De 285 Happy Pink en 286 Serenity Orange vind ik nog wel leuk maar de andere 3 kleuren vind ik niet zo mooi. Smaken verschillen gelukkig en ik weet zeker dat er veel vrouwen zijn die deze kleuren wel leuk vinden maar ik ben toch echt meer van de neutrale, nude tinten. Nu weten jullie wat ik van de kleuren vind maar eigenlijk ben ik ook wel benieuwd naar jullie mening. Wat vind jij van deze collectie en wat is jouw favoriete kleur? Laat het weten in de reacties.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De kleurtjes uit de nieuwe collectie kosten € 15 per stuk en zijn verkrijgbaar in de Pink Gellac webshop.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “FELICITY COLLECTION | PINK GELLAC”

 1. Beautyaddictyara schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind de collectie wel erg leuk🥰 Vooral de kleurtjes Lily Lilac en Serenity Orange vind ik mooi.

 2. Shannblogt schreef:

  Ah lief van je, dankjewel! Ik vind lila wel een leuke kleur maar niet voor op mijn nagels. Serenity Orange vind ik ook een hele mooie! 😍

 3. Wat een heerlijke lente kleurtjes!

 4. Shannblogt schreef:

  Dat zijn het absoluut ja! Bedankt voor je leuke reactie 🥰

 5. Emile schreef:

  Mooie kleurtjes alleen vind ik de orange toch meer naar de rose tint gaan.

 6. Shannblogt schreef:

  Ja dat ben ik met je eens Emile. Bedankt voor je reactie! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories