Favouries unboxing

18/10/15

1 favouries

Vorige week heb ik wéér een leuk pakketje binnen gekregen met daar in een aantal leuke sieraden! Ja inderdaad, jullie lezen het goed. Het houd niet op met de pakketjes! Maar ik vind het ontzettend leuk, vooral om ze met jullie te delen!

2 favouries

Zoals jullie op de foto hierboven kunnen zien heb ik vier sieraden opgestuurd gekregen. Dit keer zijn het sieraden van de webshop Favouries. Helaas heb ik niet alle sieraden terug kunnen vinden in de webshop waardoor ik van één sieraad de prijs maar weet.

Favouries is een nieuwe webshop op het gebied van sieraden en accessoires. De meeste sieraden zijn handgemaakt met veel liefde.

favouries4

De sieraden die ik heb ontvangen zijn twee kettinkjes, een ring en een armbandje. Laat ik beginnen met mijn favoriete sieraad van de vier. En dat is het armbandje.

3 favouries

Het armbandje is zilverkleurig en voorzien van een diamantje. Zelf vind ik het armbandje vrij simpel. Maar dat is juist waarom ik dit armbandje zo leuk vind.

4 favouries

Naast het zilverkleurige armbandje heb ik ook een zilverkleurige ketting ontvangen.

6 favouries

Deze ketting heeft een roze kleurig steentje en een blauw kwastje. De laatste tijd ben ik niet meer zo van de kleurrijke sieraden. Gelukkig zijn de kleurtjes die verwerkt zijn in deze ketting niet te fel waardoor ik de ketting als nog wel leuk vind!

5 favouries

De andere ketting die in het pakketje zat is goudkleurig. Het model van ketting is bijzonder. Het is namelijk een ketting met daar aan nog een los stukje ketting (wat een uitleg weer, pff!) Je houd er van of je vind het helemaal niks. Helaas vind ik het model niet mooi bij mij staan. De ketting hing gewoon niet mooi en ik heb daardoor ook geen foto gemaakt van de ketting terwijl ik hem om had. Ook draag ik geen gouden sieraden. Jammer!

7 favouries

Als laatst zat er ook nog een zilver kleurig ringetje met katten oortjes bij. Dit is het enige sieraad die ik terug heb kunnen vinden in de webshop. De prijs van de Kitty Ring is € 2,95.

8 favouries

Deze ring ga ik niet dragen als ring. Dit omdat ringen die niet van echt zilver zijn bij mij ontzettend snel verkleuren. Ik denk dat het wel een leuk idee is om deze ring aan een ketting te rijgen!

Favouries, Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “Favouries unboxing”

 1. Eva schreef:

  Leuk artikel! Ik hou echt van je achtergrond waar de sieraden opliggen hihi

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel! En ja ik ook hoor, ik hou van marmer!

 3. Lucy schreef:

  Heb je enig idee hoe duur dat armbandje met dat diamantje is?

 4. Shannblogt schreef:

  Oh wat gek dat ik dat er niet bij heb staan. Normaal gezien schrijf ik (bijna overal) prijzen bij. Hmm, volgens mij bestaat de webshop ook niet meer. Wat jammer! Helaas kan ik je vraag dus niet beantwoorden. Misschien dat webshops als Shizzie, My Jewellery of Brandfield iets in hun assortiment hebben wat je leuk vind? Succes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories