FAVORITE BODYMIST | Victoria’s Secret

14/05/15

1 VS

Zoals jullie misschien aan de titel al wel hebben kunnen zien gaat dit artikel over mijn favoriete bodymist. Op dit moment zijn dat zeker weten de bodymists van Victoria’s Secret want wat zijn ze heerlijk!
Benieuwd wat ik vind van de bodymists die ik tot nu toe heb?  Lees dan snel verder!

Waarom zijn de bodymists van Victoria’s Secret mijn favoriet?
Omdat de geur krachtig is, je blijft de geur een aardige tijd ruiken nadat je hem hebt opgespoten, je doet echt heel erg lang met een flacon en de verpakking is ook nog eens leuk!

De bodymists zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos hun hebben soms  een aanbieding en dan kun je de bodymists scoren voor € 8,99 (Etos) of € 8,95 (Kruidvat.) Ook bol.com verkoopt de bodymists alleen daar zijn ze wat prijziger. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon kopen in de Victoria’s Secret winkel maar daar betaal je denk ik wel de hoogste prijs.

In totaal heb ik nu 4 bodymists van Victoria’s Secret.
Pure Seduction, Endless Love, Amber Romance en Aqua Kiss.
Ik kan geen keuze maken welke ik op dit moment het lekkerst vind want ik vind ze allemaal erg lekker!
Ik zal jullie proberen uit te leggen wat je van elke bodymist kunt verwachten (al ben ik geen ster in het omschrijven van geuren.)

Ik begin met Pure Seductive:
Geur: Red plum & freesia
Ik kan deze geur het beste omschrijven als een hele zoete, bloemige geur met een kruidige ondertoon. Zelf ben ik niet zo van de kruidige geuren. Gelukkig neemt de kruidige geur niet de overhand en is de combinatie van de kruiden en het zoete echt perfect.

2 VS

Ik ga door met Endless Love:
Geur: Apple blossom & ylang ylang
Persoonlijk zegt ylang ylang mij echt helemaal niks.
Wat ik wel over deze geur kan vertellen is dat hij fris, fruitig en ook weer erg zoet is. Heerlijk voor een mooie lente dag!

3 VS

Als één na laatste Amber Romance:
Geur: Amber & crème anglaise.
Amber Romance is zoet maar ik vind deze bodymist persoonlijk iets minder zoet dan de andere. Ook is hij weer lekker fris.Deze combinatie vind ik erg fijn. Niet té zoet maar wel heel fris.
Het frisse in deze bodymist wint van het zoete. Terwijl bij Endless Love de rollen eigenlijk omgedraaid zijn.

4 VS

En als laatst Aqua Kiss:
Geur: Rain-kissed freesia & daisy
Net als alle andere is ook deze bodymist weer zoet.
Maar niet té zoet. Verder is hij fris en heel erg bloemig.
In deze bodymist zijn het frisse en bloemige echt de baas.
Verder ruik je de madeliefjes (daisy) echt heel goed in de bodymist terug.

5 VS

Ik ben echt fan van de bodymists van Victoria’s Secret die ik op het moment heb. Hebben jullie ook een favoriete bodymist?
Laat het weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik HIER om dat te doen!

 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories