Fashion musthave: Rocker Biker Jack!

09/10/15

2 sevenbien

Een echte fashion musthave is in mijn ogen een zwart (nep) leren biker jack! Zo’n jasje heeft zoveel voordelen en je kunt hem ook nog eens het hele jaar door op verschillende manieren dragen. Daarnaast kun je hem overal bij combineren! Zo’n stoer jack kan je outfit helemaal afmaken! Ik kan niet meer zonder!

IMG_8211

Ik heb biker jacks in verschillende kleuren en modellen maar het biker jack wat ik heb mogen ontvangen van de webshop Sevenbien is toch echt mijn favoriet!

Sevenbien is in het leven geroepen door modeliefhebbers die het net even anders willen hebben. Sevenbien is meer dan alleen maar de nieuwste mode. Stijl staat voorop- het is veel belangrijker dat jij je eigen stijl kan aanhouden en toch mee kan doen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van fashion!’

Leuk feitje: Sevenbien is afgeleid van ‘Se Ve Bien’, Spaans voor ‘Dat staat je goed!’

Sevenbien heeft een groot assortiment aan dameskleding met o.a. goedkope winterjassen, toffe shirtjes en stoere broeken. Naast alleen kleding verkoopt Sevenbien ook schoenen, sieraden en accessoires.

3 sevenbien

Toen ik het pakketje van Sevenbien binnen kreeg kon ik niet wachten om hem te openen. Ik maakte zo snel als ik kon de doos open en ik werd in één oogopslag verliefd! Wat ik zo leuk vind aan dit biker jack zijn de zilveren details en de padded stukken bij de schouders en polsen. Het jasje is ook voorzien van zakjes. Deze zakjes zitten aan de zijkant van de borst. De ritsen op de borst zitten er dus niet alleen voor de sier (wat vaak wel het geval is!) Het jasje sluit met een schuine zilveren rits en heeft aan de zijkanten gespen waarmee je het jasje nog extra kunt tailleren.

4 sevenbien

Zoals ik eerder als zei zijn zwarte biker jacks heel makkelijk en kun je ze overal bij combineren. Ik combineerde het rocker biker jack met een wit t-shirt met print (H&M)

1 sevenbien

Een stoere biker jeans (H&M) en fake Timberland schoenen (kleine schoenen boutique in Den Bosch.)

6 sevenbien

Het Rocker Biker Jack is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Donkerbruin, legergroen en zwart, De prijs van het jasje is € 49,99.

Sevenbien, Ontzettend bedankt voor de leuke samenwerking!

logo-zwart-goud-header

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

3 comments so far.

3 reacties op “Fashion musthave: Rocker Biker Jack!”

  1. Eva schreef:

    Aaah ben verliefd op rocker bike jack! Leuk artikel ook weer!

  2. Ben het met je eens, zo’n jasje zou iedereen in haar kast moeten hebben <3

  3. GewoonSimpel schreef:

    Wauww

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories