FANLLORY | APPLE STEM SHAKER MASK

28/12/19

Fanllory is een merk waar ik dit jaar voor het eerst kennis mee heb gemaakt. Dit nieuwe premium cosmeticamerk heeft Instagram veroverd. Na een exclusieve lancering in The Duchess, is Fanllory nu het nieuwe premium gezichtsmasker merk dat de Nederlandse markt zal veroveren. In dit artikel stel ik je voor aan het nu al populaire Fanllory shaker mask. Nieuwsgierig?

FANLLORY
‘Fanllory is ervan overtuigd dat het belangrijkste deel van de schoonheid van een vrouw van binnenuit komt. Zij vinden het van belang dat vrouwen zich bewust zijn van hun eigen waarde en van hun lichaam houden. Fanllory helpt met haar skincare de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken en haar zelfrespect op een positieve manier te beïnvloeden. Op die manier is de moderne, drukbezette vrouw in staat haar volledige potentie te benutten. We leven in een tijd waarin schoonheid niet langer een kwestie van leeftijd is. Fanllory begrijpt de behoefte om er altijd op je best uit te zien en lanceert daarom haar nieuwe productlijn.’

De productlijn van het merk bestaat uit innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Zo legt Fanllory de focus op de kwaliteit van ingrediënten en beschikt het over een eigen laboratorium en fabriek, gevestigd in Frankrijk. Samen met een onderzoeksteam van experts dat bestaat uit een team van biologen, worden er kwalitatief hoogwaardige gezichtsmaskers geproduceerd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty industrie, verzekert het team de hoogste kwaliteit aan producten die allen in het lab worden getest.

De lancering van de shaker masks is slechts het begin van een lijn producten die ervoor zorgen dat je de ervaring van een luxe spa in je eigen huis kan ervaren.

FANLLORY APPLE STEM SHAKER | € 52,50
‘Elk shaker mask bestaat uit een poederzakje en een shaker. Vul de shaker met 100 ml water, voeg de inhoud van het zakje daaraan toe, en shaken maar! Na het shaken breng je het vloeibare masker aan op je gezicht, waarna deze stolt en makkelijk van het gezicht verwijderd kan worden.’

De Apple Stem Shaker is gebaseerd op de Zwitserse appel stam en zorgt voor een anti-age effect en een egale tint. De hoofdingrediënten zijn PhytoCellTec malus Domestica en Biowhite. De PhytocellTec malus Domestica is gebaseerd op de stamcellen van zeldzame Zwitserse appels. Het beschermt de levensduur van huidstamcellen, vertraagt veroudering van essentiële cellen en bestrijdt chronologische veroudering. Het bestaat voor 95,2% uit natuurlijke producten. Dit is professioneel getest en goedgekeurd door ISO*. Biowhite is een krachtige remmer van tyrosinase activiteit, gemaakt van variabele plantenextracten. Biowhite zorgt voor een egale tint.

Op het gebied van originaliteit scoort dit product al een 10. Het is niet alleen een heerlijk product, het is ook nog eens een heel erg leuk product om te gebruiken. Water, zakje, shaken en ontspannen maar . Ik vind het masker echt ontzettend fijn. Het masker is fijn aan te brengen met het bijgeleverde spateltje en ook weer makkelijk van het gezicht te verwijderen. Ondanks dat ik nog gemiddeld zo’n 100 maskers heb liggen onderscheid dit masker zich volledig van de rest. Wat een top product. MEGA blij mee!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories