FANCY SUNGLASSES, ook in de herfst!

30/09/15

1 zonnebrillenking

De herfst is al weer begonnen! Dit betekend niet dat zonnebrillen nu overbodig zijn. Ik heb twee super hippe zonnebrillen ontvangen van de webshop ZonnebrillenKing.nl die ik graag met jullie wil delen.

ZonnebrillenKing.nl is een snelgroeiende, jonge webshop die is opgericht door twee gedreven ondernemers. In de webshop vind je de beste kwaliteit zonnebrillen voor een lage prijs. ZonnebrillenKing staat garant voor een goede service en betrouwbaarheid waarbij de klant altijd voorop staat.

3 zonnebrillenking

Zonnebrillen zijn alleen voor in de lente en zomer? Echt niet! Ook in de herfst en winter schijnt de zon. En hoe? We hebben in de herfst en winter te maken met een laagstaande zon die ook nog eens feller lijkt doordat hij zo laag hangt! Levensgevaarlijk, zeker in het verkeer. Toch wel handig dan zo’n zonnebril!

De twee zonnebrillen die ik heb mogen ontvangen zijn de Clubmaster Leopard I (thin) zonnebril en de John Lennon zonnebril.

Ik begin maar even met de Clubmaster Leopard I (thin) zonnebril.
‘Een stijlvol afgewerkte zonnebril met bruin getinte glazen en een leopard kleurig frame. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.’

4 zonnebrillenking

Wat ik mooi vind aan deze zonnebril is de combinatie van de gouden details met de kleur van het montuur en de glazen. De kleur van de glazen is ombre bruin. De glazen lopen over van donkerbruin naar lichtbruin (zie foto.) Persoonlijk hou ik niet van lichte glazen en heb ik het liefst een zonnebril waarbij je mijn ogen niet of bijna niet kunt zien. Bij deze zonnebril zijn je ogen maar een heel klein beetje zichtbaar. Ik vind hem fantastisch.

De prijs van de Clubmaster Leopard I (thin) zonnebril is € 9,95.

00_zonnebrillenking_56c

De tweede zonnebril die ik heb uitgekozen is de John Lennon zonnebril.
‘Zonnebril a la John Lennon met een zilver kleurig montuur met groene ronde spiegel glazen. Deze zonnebril moet je hebben voor festivals, maar kan natuurlijk ook dagelijks gedragen worden.’

5 zonnebrillenking

Deze zonnebril vind ik echt té gek! De ronde glazen zijn helemaal van nu, en ook ik vind ze fantastisch. Het zilver kleurig montuur en de groene spiegel glazen maken het helemaal af!

De prijs van de John Lennon zonnebril is € 9,95.

0_zonnebrillenking_080

Wat ik merk is dat de zonnebrillen van ZonnebrillenKing erg goed van kwaliteit zijn. Ook worden de zonnebrillen zorgvuldig verpakt en verzonden. Het pakketje kwam binnen in een envelop met bubbeltjes plastic. De zonnebrillen waren verpakt in een zipper bag en daarom heen zat ook nog een zonnebrillen hoesje!

9 zonnebrillenking

Bij ZonnebrillenKing kun je veilig betalen met iDEAL, wordt je bestelling binnen één werkdag geleverd en wordt je bestelling ook nog een gratis verzonden.

Ben jij nou op zoek naar een mooie, stijlvolle zonnebril? Die van goede kwaliteit zijn en niet te duur? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van ZonnebrillenKing!

ZonnebrillenKing, Bedankt voor de mooie zonnebrillen en de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “FANCY SUNGLASSES, ook in de herfst!”

  1. Wat een leukies! Ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze je staan 🙂

  2. shannblogt schreef:

    Leuk zijn ze he? En de foto’s met de zonnebrillen op wil ik nog maken! Er komt sowieso nog een foto op Instagram wanneer de foto’s in het artikel zijn geplaatst! 🙂

  3. Eva schreef:

    Wauw ik vind die ronde echt heel gaaf

  4. shannblogt schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories