EXCLUSIEF PERSEVENT | OPENING KNEIPP GIFTSHOP

22/11/19

Gisteren mocht ik bij het exclusieve persevent van Kneipp aanwezig zijn. Het was een besloten event waar ik kort geleden een uitnodiging voor had gekregen. Tijdens het event was onder andere de officiële opening van de Kneipp Giftshop in Hoog Catharijne. Het event was zó geslaagd dat ik er graag wat meer over wil vertellen en man, wat ben ik trots dat ik er bij mocht zijn.

DE UITNODIGING
Je hebt uitnodigingen en UITNODIGINGEN. Halloooo?! Kijk even hoe leuk. De uitnodiging alleen al mag gezien worden. Naast de uitnodiging zelf kreeg ik bij de uitnodiging ook een beker en heerlijke thee. Helemaal in het thema: ‘Goodbye Stress, Hello positive Energy!’

HET PERSEVENT
Gisteren vond het exclusieve persevent plaats en wat heb ik er van genoten zeg. Ondanks dat de opening van de shop vandaag was waren er gisteren naast alle uitgenodigde nog meer nieuwsgierige shoppers. Dat was erg leuk om te zien. Helaas moesten zij nog even wachten. Tijdens het event waren allerlei leuke activiteiten die jullie ook kunnen ervaren. Hierover lees je later meer. Naast deze activiteiten werden er heerlijke lekkernijen geserveerd. Van zoete, kleurrijke drankjes tot aan gezonde snacks. Het was echt een feestje!

DE GOODIEBAG
Alsof ik nog niet genoeg in de watten was gelegd ontving ik ook nog een prachtige, enorm goed gevulde goodiebag. Wauw! In deze goodiebag zaten de producten uit de Goodbye Stress lijn. Heerlijk! Zo kan ik de heerlijk ontspannen vibe die je in de shop kunt beleven thuis herbeleven. Dat wordt weer optimaal genieten!

DE GIFTSHOP
In de Kneipp Giftshop kun je slagen voor een heerlijk cadeau van natuurlijke oorsprong, voor jezelf of voor iemand anders. Maak daarbij vooral gebruik van de ‘2 producten voor € 10’ aanbieding. Dat is altijd mooi meegenomen toch? Voorzie de cadeautjes van een personal touch door middel van een message in a bottle die getypt wordt op een ouderwetse typmachine of door het cadeautje zelf in te pakken met tips & tricks van een professional. Let wel op! Niet alle activiteiten zijn iedere dag beschikbaar. Alle informatie over de activiteiten vind je in de shop.

Heb je geen cadeautje nodig maar wil je wel de ultieme Kneipp beleving ervaren? Ook dit is mogelijk in de shop. Geniet van de heerlijk ontspannen sfeer en laat je bijvoorbeeld verwennen met een heerlijke massage. Geloof me, een bezoekje aan de Kneipp Giftshop is zelfs zonder de activiteiten een groot succes. Pure verwennerij, direct bij binnenkomst!

EEN BEDANKJE
Kneipp en in het bijzonder: Susan, ontzettend bedankt dat ik bij dit exclusieve event aanwezig mocht zijn. Ik voel me vereerd. Bedankt voor het heerlijke Kneipp moment dat ik mocht beleven in de Giftshop en bedankt voor alle heerlijke producten. Het was echt fantastisch! Many, many, many thanks en wie weet tot de volgende keer!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “EXCLUSIEF PERSEVENT | OPENING KNEIPP GIFTSHOP”

  1. Nina schreef:

    Gezellig

  2. Shannblogt schreef:

    Dat was het zeker Nina! Dankjewel ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories