Everyday nude & Sometimes smokey

30/11/15

4 llg

Wauw! Ik was één van de gelukkige meiden die als bloginsider van LiveLifeGorgeous de nieuwe make-up producten van Etos heeft mogen testen! Ik heb een erg leuk pakketje thuis gekregen met daarin tien prachtige producten. Daarbij kreeg ik een aantal opdrachten. Twee van die opdrachten waren het maken van een make-up look. In dit artikel laat ik jullie zien welke producten ik heb ontvangen en welke looks ik daar mee gemaakt heb!

6 llg

De tien producten die ik heb mogen ontvangen zijn:
– Etos powder brush, € 7,99
– Etos smokey eyeshadow palette, € 6,99
– Etos concealer palette, € 6,99
– Etos highlighter powder gold, € 3,99
– Etos lipstick Vampire Red, € 3,99
– Etos anti-redness primer,  € 5,99
– Etos bronzing powder, € 5,99
– Etos eyeshadow primer, € 3,99
– Etos mega volume mascara, € 5,99
– Etos fixing spray, € 4,99

7 llg

Op de foto hierboven zie je vijf producten waar ik het meest benieuwd naar was.

Alle producten die ik heb ontvangen heb ik uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Vooral de lipstick en highlighter vind ik erg mooi! Het item waar ik het minst enthousiast over ben is het smokey eye eyeshadow palette. Niet omdat hij niet fijn in gebruik is maar omdat ik de smokey kleurtinten niet echt bij mij vind passen.

De eerste make-up look heb ik een beetje neutraal gehouden. Dit is echt een make-up look die ik dagelijks zou kunnen dragen. De nude kleuren van de oogschaduw en de felle rode lipstick zijn helemaal mijn ding!

13 llg

Voor deze make-up look gebruikte ik als eerst de anti redness primer. Een prima basis om je rode plekjes wat minder zichtbaar mee te maken. Over deze primer bracht ik mijn eigen foundation aan (Catrice Nude Illusion.) Na de foundation gebruikte ik de All About Matt powder van Essence om de snel glimmende plekjes op mijn gezicht af te poederen. Deze poeder bracht ik aan met de Etos poeder kwast. Daarna bracht ik de bronzer en highlighter aan. Wat ik jammer vond aan de bronzer was dat hij na aanraking met de kwast vrij korrelig werd. Gelukkig merkte ik daar niks van op mijn gezicht. Toen ook de bronzer en highlighter aangebracht waren bracht ik ook de mega volume mascara aan. Deze werkt prima (voor mijn klunzige wimpers) en is totaal niet klonterig. Bij deze look heb ik ook gebruik gemaakt van oogschaduw. Voordat ik de oogschaduw aanbracht maakte ik gebruik van de eyeshadow primer. De oogschaduw die ik gebruikte voor deze look zijn allemaal kleuren uit het Naked 3 palette van Urban Decay. Het Naked 3 palette bevat mijn favoriete kleurtinten wat betreft oogschaduw. Ik maakte de look af met de Vampire Red lipstick. Wat een ontzettend mooie rode kleur is dat zeg! Deze lipstick behoord op dit moment echt wel tot één van mijn favorieten. Tot slot maakte ik gebruik van de fixing spray. Hierdoor heb ik een lange tijd plezier gehad van mijn make-up look.

De tweede make-up look die ik maakte lijkt een beetje op de vorige look. Toch is hij nét even anders. Dit is namelijk een look die ik niet dagelijks zou dragen.

15 llg

Bij de tweede make-up look gebruikte ik in plaats van de anti-redness primer het concealer palette. Hiermee werkte ik alle oneffenheden bij. Daarna gebruikte ik weer mijn eigen foundation (Catrice Nude Illusion) en poederde ik de snel glanzende plekjes in mijn gezien weer af met de All About Matt powder van Essence. Na de poeder bracht ik net als bij de vorige look de bronzer en highlighter aan gevolgd door de mega volume mascara. Bij deze look maakte ik geen gebruik van mijn Naked 3 palette maar van het Smokey eye eyeshadow palette. Voordat ik de oogschaduw aanbracht maakte ik weer gebruik van de eyeshadow primer. Ik moet zeggen dat ik ook de eyeshadow primer erg fijn vind in gebruik. Na de eyeshadow primer bracht ik drie verschillende kleuren aan uit het smokey eye eyeshadow palette. Nog steeds vind ik de smokey kleurtinten niet echt bij mij passen. Maar de kwaliteit van het oogschaduw palette vind ik erg goed! Ook bij deze look draag ik weer de Vampire Red lipstick. Deze lipstick vind ik bij beide looks erg leuk om te dragen. Tot slot maakte ik ook weer gebruik van de fixing spray en toen was mijn tweede make-up look geboren.

Graag wil ik Etos en de meiden van LiveLifeGorgeous heel erg bedanken voor deze leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Everyday nude & Sometimes smokey”

 1. Eva schreef:

  Aahh zo gaaf dat je bloginsider mocht worden, ook 2 hele leuke looks! Ben zelf er benieuwd naar de fixing spray

 2. shannblogt schreef:

  De fixing spray is echt een fijn product! Naast dat je make up wat beter blijft zitten gedurende de dag maakt deze spray je gezicht ook wat minder poederig (als je poeder draagt dan hé?) 🙂

 3. Emile schreef:

  Mooie looks.

 4. shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories