Even een keer iets anders.. | Sanature

27/01/18

In dit artikel stel ik jullie voor aan producten waar ik nooit eerder over heb geschreven. Namelijk 100% natuurlijke tampons, inlegkruisjes en maandverband. Voor het kleine percentage mannelijke volgers is het nu tijd om door te scrollen of om weg te klikken. Voor al mijn vrouwelijke volgers kan dit artikel heel erg interessant zijn. Ben je benieuwd? Lees dan verder..

Sanature | 100% natuurlijke tampons, inlegkruisjes en maandverband
Waarom kiezen voor 100% natuurlijke tampons, inlegkruisjes en/of maandverband? Dat was de eerste vraag die ik mezelf stelde toen ik het persbericht van Sanature ontving. Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die dit zich afvraagt ga ik het even kort toelichten. Onderzoek wijst uit dat bijna 50% van de vrouwen wel eens last heeft van vaginale ongemakken. Dit kan veroorzaakt worden door het gebruik van synthetische tampons, inlegkruisjes of door synthetisch maandverband. Ik mag van geluk spreken dat ik bij de andere 50% hoor die daar geen last van heeft. Maar ik snap dat het erg lastig kan zijn wanneer je hier wel mee te maken hebt. Speciaal voor deze vrouwen heeft Sanature natuurlijke tampons, inlegkruisjes en maandverband ontwikkelt.

Het voordeel van katoen?
Katoen heeft een enorm absorberend vermogen en kan hierdoor moeiteloos 5 keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden. Daarnaast is het van nature hypoallergeen waardoor de kans op allergische reacties en irritaties minimaal is en de natuurlijke pH-waarde van je vagina niet uit balans wordt gebracht. De meeste synthetische materialen sluiten de huid af. Katoen doet dit niet. Dit voorkomt een broeierig gevoel en bevordert de hygiëne. Wat heel prettig is!

Sanature heeft voor ieder wat wils. De producten zijn voor overdag en voor de nacht geschikt en te gebruiken voor een lichte of iets zwaardere menstruatie. Sanature heeft o.a. 100% katoenen inlegkruisjes, maandverband dag, maandverband nacht, tampons normaal en tampons super in haar assortiment.

Verkrijgbaarheid 
Mocht je interesse hebben in de producten van Sanature, wat ik wel kan begrijpen na het lezen van dit artikel dan is het ook handig om te weten waar de producten verkrijgbaar zijn. Gelukkig zijn de producten van Sanature erg makkelijk te verkrijgen. O.a. bij Etos, Kruidvat, Jumbo supermarkten, DA, Trekpleister, DIO en de zelfstandige drogist (vanaf € 2,95.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Even een keer iets anders.. | Sanature”

 1. Lieke van Veen schreef:

  Ik zou deze producten graag een keer uittesten.
  Alleen zijn biologische producten helaas vaak veel duurder.

 2. Shannblogt schreef:

  Ja dat klopt wel Lieke. Maar volgens mij vallen de prijzen van deze producten juist heel erg mee!

 3. Nina schreef:

  Het klinkt wel goed. Ja, inderdaad zijn de natuurlijke producten vaak wel wat duurder wat dan ook vaak weer de mens weerhoud om het product te kopen.

 4. Shannblogt schreef:

  De prijzen vallen echt heel erg mee Nina! Ik zou zeggen neem eens een kijkje bij de drogist! 🙂

 5. Nina schreef:

  Dat ga ik zeker doen.

 6. Shannblogt schreef:

  Leuk om te lezen Nina! Dankjewel voor je reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories