Even een break..

26/07/17

Hi loves! Holiday time it is! Vorige week vrijdag heb ik vakantie gekregen. In totaal heb ik 3 weken vakantie en omdat ik net als vorige jaar een vol geplande vakantie heb wil ik iets met jullie delen..

Een aantal vakantiedagen zijn al voorbij gevlogen. Ik heb al aardig wat leuke dagen achter de rug en ik heb er nog heel veel op de planning staan. Omdat de 3 weken ook zo weer voorbij zijn heb ik besloten om even een korte blogbreak te nemen zodat ik optimaal kan genieten van mijn vakantie.

Er staan al aardig wat leuke blogartikels op de planning die ik ga posten zodra mijn vakantie voorbij is. Mocht je daar van op de hoogte willen blijven dan raad ik je aan mij te volgen via Bloglovin.

Iedereen die op dit moment ook vakantie heeft of nog vakantie krijgt wens ik een hele fijne vakantie toe! Tot  over 3 weken!

Veel liefs, Shannon  

PS: Op Instagram en Twitter blijf ik wel actief. Mocht je het leuk vinden dan kun je mij natuurlijk altijd volgen. Dat vind ik alleen maar leuk! Ik ben zowel op Instagram als op Twitter te vinden onder de naam @shannonvanwilligen. 

8 comments so far.

8 reacties op “Even een break..”

 1. Nicole schreef:

  Fijne vakantie!

 2. Shannblogt schreef:

  Lief! Dankjewel 😉

 3. thebeautyblognl schreef:

  snap ik helemaal! Fijne vakantie! <3 x

 4. Shannblogt schreef:

  Dankjewelll <3

 5. Nina schreef:

  Hele fijne vakantie!!

 6. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina 🙂

 7. Emile schreef:

  Nog een hele fijne vakantie!!

 8. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories