Etos | Zon verzorgingsproducten

08/07/17

Optimaal genieten van warme zomerdagen, dat is toch één van de dingen die ik het allerliefst doe in de zomer. Maar genieten van warme zomerdagen betekend ook smeren, smeren en nog eens smeren. Ik vind het erg belangrijk om mijn huid goed te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon.

Deze week heb ik een pakketje ontvangen met daarin twéé zon verzorgingsproducten van Etos. De Etos Sun Spray – SPF 30 en de Etos After Sun Spray – Aloë Vera.

Etos Sun Spray SPF 30 – € 7,45 (200 ml) 
Super fijn! Een zonnebrandcrème in een sprayflacon. Wat ik een groot voordeel vind aan sprayflacons is dat ze snel en simpel in gebruik zijn. De Etos zonnebrand spray beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen. In de spray zitten UVA en UVB filters. De UVA filters en vitamine E in deze spray helpen vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De UVB filters beschermen de huid tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarnaast is deze zonnebrand spray water resistent. Helemaal top! De zonnebrand spray is voorzien van een echte zonnebrand geur. Ik vind die geur persoonlijk erg lekker!

Hoe te gebruiken? 
Voordat je de spray gaat aanbrengen is het belangrijk om even te schudden voor gebruik. Spray vervolgens het lichaam in met een royale hoeveelheid zonnebrand en smeer het daarna goed uit. Het is aan te raden om het insmeren een aantal keer te herhalen. Na het zwemmen, transpireren of afdrogen bijvoorbeeld.

Etos After Sun Spray Aloë Vera – € 5,49 (200 ml) 
Zo’n dagje lekker zonnen is heerlijk maar het is ook belangrijk om je huid na het zonnen goed te verzorgen. De zon droogt de huid namelijk uit waardoor de huid minder elastisch wordt en daarnaast kan het zorgen voor wat kleine rimpeltjes. Doordat deze spray het vochtgehalte van de huid herstelt wordt de kans op vervellen en het snel verliezen van je bruine kleur kleiner. De Etos after sun spray trekt snel in en is wederom weer voorzien van de welbekende zonnebrand geur. Het dagje zonnen afsluiten met de Etos after sun spray is daarom erg aan te raden!

Hoe te gebruiken?
Ook dit product moet je eerst even goed schudden voor gebruik. Een after sun crème of spray breng je aan op een schone huid ná het zonnen. Zelf vind ik het altijd heerlijk om na een dagje zon, zee en strand onder de douche te springen en daarna mijn huid te verzorgen met een after sun product. Heerlijk!

Op bovenstaande foto is duidelijk te zien dat de sun spray dikker van subtantie is dan de after sun spray. Maar beide zijn ze erg fijn uit te smeren en daarnaast trekken ze ook beide erg snel in.

De Etos zon verzorgingslijn bestaat naast een sun spray en after sun spray ook nog uit een sun spray voor kids, een sun face cream, een invisible sun spray en een sun hair protection spray. Naar de hair protection spray ben ik stiekem ook wel benieuwd dus ik denk dat ik die binnenkort ook even aan ga schaffen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories