Etos – Sunny Breeze

10/06/17

Let the summer begin! De zomer is in aantocht en Etos weet daar wel raad mee. Etos heeft speciaal voor de zomer een heerlijke eau de toilette gelanceerd genaamd Sunny Breeze.

Sunny Breeze is een zachte geur die zowel fris als fruitig is. De geur is een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Een exotische combinatie die erg geschikt is voor de zomer. Persoonlijk vind ik Sunny Breeze een vrij neutrale geur. Een geur die veel vrouwen zullen waarderen. Ook ik vind het een heerlijk parfum.

Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen zonder dat je daarbij schade aan je huid aanricht. Daarnaast is dit parfum ook geschikt voor de gevoelige huid.

Sunny Breeze is een vrij goedkope eau de toilette waardoor je zou denken dat de geur binnen no-time verdwenen is. Maar dit is absoluut niet het geval. De geur neemt in de loop van de tijd wel af in sterkte maar blijft echt wel een tijdje aanwezig. Wat super fijn is!

Het flacon van het parfum is vrij simpel maar daardoor juist heel leuk. Normaliter heb ik echt een zwak voor mooie flacons maar ik ben van mening dat een simpel flacon ook mooi kan zijn.

Ingrediënten
Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Citral, Linalool.

Sunny Breeze is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Etos en kost slechts € 9,99 (50 ml.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Etos – Sunny Breeze”

  1. Emile schreef:

    Ben heel benieuwd naar deze geur, ik ben namelijk gek op heerlijke Eau de Toilettes en Parfums.

  2. Shannblogt schreef:

    Ik zou hem zeker even proberen als je bij de Etos bent. Ik vind hem erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories