ETOS LIP SCRUB & ETOS LIP PRIMER

04/12/16

0-etoslip

Etos is druk bezig met het vernieuwen van haar producten. Zo ook de make-up producten. Veel producten zijn in een nieuw jasje gestoken maar er worden ook steeds meer nieuwe producten toegevoegd aan de Etos make-up collectie. Laatst heb ik een aantal nieuwe producten van Etos binnen gekregen waaronder een Etos lip scrub en Etos lip primer. Maar ben ik wel enthousiast over deze producten? Je leest het in dit artikel.

1-etoslip

LIP SCRUB – € 3,99
Tijdens de wintermaanden heeft de gevoelige huid van je lippen het extra zwaar te verduren. Met de Etos lip scrub ontdoe je je lippen van velletjes en geef je de bloedcirculatie een boost zodat je lippen weer zacht en kissable worden.

Over de Etos lip scrub ben ik erg tevreden. De lip scrub is verkrijgbaar in de varianten mint en bubblegum. Ik heb de bubblegum lip scrub uitgeprobeerd en hij doet me echt denken aan de kauwgom met tattoo van vroeger. Jullie weten vast wel welke ik bedoel! De bubblegum smaak is helaas wel wat van korte duur. De nasmaak is minder lekker maar zeker niet smerig. De scrub is roze van kleur en bevat fijne scrub korreltjes die niet vervelend aanvoelen op de lippen maar juist zorgen voor een milde en vooral effectieve werking. De lip scrub maakt mijn lippen zacht en binnen no-time vrij van velletjes en dat is precies wat een lip scrub hoort te doen.

65-etoslip

De lip scrub zit verpakt in een tube met een inhoud van 10 ml. De tube is klein maar fijn! Daarnaast is de tube voorzien van een handige applicator waardoor de lip scrub makkelijk aan te brengen is. Ik ben enthousiast over de Etos lip scrub.

2-etoslip

LIP PRIMER – € 3,99
De Etos lip primer dient als basis voor gekleurde lipproducten. De primer neutraliseert de kleur van de lippen waardoor de lipstick intenser lijkt. De lip primer zorgt daarnaast voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt.

Klinkt goed! Maar helaas ben ik niet erg tevreden over dit product. De lip primer is vrij donker van kleur en maakt mijn lippen stroef, droog en wat plakkerig wanneer de primer opdroogt.

55-etoslip

De geur van de primer is ook niet erg aangenaam. Daarnaast merk ik ook geen verschil in kleur intensiteit en blijft een lipstick ook niet langer zitten door dit product heb ik het idee. Jammer want ik had meer verwacht van dit product. Het aanbrengen van lipstick over de primer heen gaat ook wat moeizaam. De lipstick die ik gebruikte om de primer te testen dekt normaal gesproken in één laag. Met de primer eronder moest ik meerdere lagen lipstick aanbrengen voordat de lipstick pas goed dekte. Ook de primer zit verpakt in een tube met een inhoud van 10 ml en is dus wel makkelijk mee te nemen. Helaas is de primer totaal niet makkelijk aan te brengen vanwege de onhandige applicator. Ook is de primer vrij dun wat het allemaal nog lastiger maakt. In mijn ogen is deze lip primer helaas geen aanrader.

4-etoslip

De lip scrub en lip primer zien er leuk uit maar helaas is de werking van de lip primer mij echt een beetje tegengevallen. Over de lip scrub ben ik wel enthousiast. Prima prijsje ook voor een fijn product.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories