Etos lanceert 9 nieuwe gezichtsmaskers!

04/06/17

Er gaat bij mij géén relaxmomentje voorbij zonder een gezichtsmasker gebruikt te hebben. Ik vind het heerlijk om af en toe even wat tijd voor mezelf vrij te maken. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog aardig wat gezichtsmaskers heb liggen maar een uitbreiding van mijn collectie kan nooit géén kwaad.

Etos lanceert 9 nieuwe gezichtsmaskers en ik heb er 4 van mogen ontvangen. De nieuwe collectie gezichtsmaskers van Etos bestaat uit 6 funmaskers en 3 intensieve maskers die geschikt zijn voor ieder huidtype. De funmaskers staan bekend om de zintuigprikkelende ingrediënten waarbij de geurbeleving centraal staat. Bij de intensieve maskers staat de werking centraal om zo het maximale uit de huid te halen. De gezichtsmaskers kosten € 0,99 per stuk, zitten verpakt in een zakje en hebben een inhoud van 15 ml. Ik vind dat er vrij veel in zit. Een beetje té veel als je het mij vraagt. Je kunt één masker zeker wel 2 à 3 keer gebruiken. Persoonlijk vind ik dit niet zo handig. Ik maak een masker uit een zakje liever in één keer op. De zakjes waar de gezichtsmaskers in zitten zijn wel ontzettend leuk vormgegeven waardoor deze maskers ook erg leuk zijn om als cadeautje weg te geven.

De 4 gezichtsmaskers die ik heb ontvangen:

Etos Refreshing Fruit smoothie mud mask
Het Etos Fruit smoothie mud mask bevat een combinatie van perzikolie en mangoboter die de huid haar zachte en frisse teint terug geeft.’

Naar dit masker ben ik héél benieuwd. Ik ben dol op zoete, fruitige geuren en daarnaast vind ik moddermaskers heerlijk. Moddermaskers staan vooral bekend om hun reinigende werking terwijl ze mild zijn voor de huid. Omdat ze indrogen onttrekken ze op natuurlijke wijze vuil, onzuiverheden en overtollig talg uit de poriën. Daarnaast bevatten moddermaskers ook voedende mineralen en vitamines die de huid zacht en soepel houden. Ik kan niet wachten om dit masker te proberen.

– Etos Cleansing mud mask
‘Het Etos Cleansing mud mask bevat mineralen uit de Dode zee die helpen bij een extra krachtige reiniging van de poriën en het verwijderen van onzuiverheden. De combinatie van zeewier en lavendel zorgt voor een zachte en gladde huid.’

Nog een moddermasker! Lekker! Ik ben erg benieuwd naar de geurcombinatie van zeewier en lavendel. Als ik de omschrijving van dit masker lees heb ik het idee dat dit masker net wat krachtiger en effectiever is qua werking dan de andere moddermaskers. Dat maakt me wel nieuwsgierig!

Etos Cleansing Chocolate mud mask
‘Het Etos Cleansing Chocolate mud mask is de chocolade pakking voor je gezicht. Cacaoboter en hydraterend sheaboter zorgen voor een diep gereinigde en zijdezachte huid. Perfect voor chocoholics!’

Ik vind chocolade op zijn tijd wel lekker maar over het algemeen vind ik chocolade in een douchegel, crème of masker minder lekker. Geen idee waar dit aan ligt. Dit masker is in combinatie met sheaboter misschien dat ik het daardoor wel lekker vind. Dit masker is wederom een moddermasker dat vind ik dan wel weer lekker. Ik ben ook naar dit masker erg benieuwd.

– Etos Cleansing peel off mask
‘Het Etos Cleansing peel off mask combineert de kracht van de bijzondere manuka honing met de zachte geur van jasmijn. Verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing voor een extra verfrissend en jeugdig resultaat.’

YES! Een peel off masker! Daar maak je mij altijd blij mee. Ik heb dit masker geprobeerd en ik vond hem erg fijn. Ik vond het zonde om alle maskers achter elkaar te openen voor de review dus besloot ik om er één te kiezen om te proberen en dat is deze geworden. De geur van dit masker vond ik een beetje apart maar wel oké. Het masker droogt vrij snel en is er na ongeveer 20 minuten al helemaal volledig af te trekken zonder dat er restjes achterblijven op het gezicht. Dit masker moet wel 5 minuten langer intrekken dan de vorige maskers maar dit vind ik geen probleem. Het masker geeft géén branderig gevoel wat ik bij sommige maskers wel heb. Het is wel aan te raden om eerst een klein beetje van het masker op je hand of arm aan te brengen zodat je kunt kijken hoe jouw huid op het masker reageert. Ik vind peel off maskers erg fijn om te gebruiken en ik ben over dit peel off masker van Etos ook erg tevreden. Heerlijk!

De 5 andere gezichtsmaskers uit de collectie:
– Etos Refreshing Cucumber peel off mask 
‘Het Etos Cucumber peel off mask geeft je huid een natuurlijke boost. Het verwijdert dode huid cellen en
stimuleert de celvernieuwing. Voor een verfrissend en jeugdig resultaat.’
– Etos Soothing Passion flower peel off mask
‘Het Etos Passion flower peel off mask reinigt je huid op milde wijze en verwijdert onzuiver heden, dode huidcellen en afvalstoffen. De hoge concentratie antioxidanten beschermen en verzachten de huid.’
– Etos Smoothing Strawberry souffle mask
‘Het Etos Strawberry souffle mask bevat een heerlijke combinatie van aardbei- en kalmerend vanille-extract. Het resultaat is een gehydrateerde en gladder uitziende huid.’
– Etos Deep cleansing Virgin olive oil mask
‘Het Etos Virgin olive oil mask is op basis van koudgeperste olijfolie wat vooral een kalmerende en voedende werking heeft. De toegevoegde shea- en cacaoboter reinigen intensief zonder de huid uit te drogen.’
– Etos Balancing mud mask
‘Het Etos Balancing mud mask verwent je huid extra intensief door de toevoeging van arganolie. Acaï
bessenextract zorgt voor een diepe reiniging en dankzij de anti-oxiderende werking wordt de natuurlijke balans van je huid hersteld.’

Ik breng maskers altijd aan met een maskerkwast. Vooral bij het aanbrengen van een peel off masker vind ik een kwast erg fijn om te gebruiken.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Etos lanceert 9 nieuwe gezichtsmaskers!”

 1. Sarah schreef:

  Wat zien ze er leuk uit! De smoothie mud mask en de cucumber peel off lijken mij heerlijk om een keer te proberen. X

 2. Shannblogt schreef:

  Ik vind ze er ook erg leuk uit zien Sarah. Bedankt voor de leuke reactie!

 3. Kim schreef:

  Ze zien er zo leuk uit en lijken me erg fijn!

 4. Shannblogt schreef:

  Ja Kim, leuk zijn ze hé? Bedankt voor de reactie!

 5. Eva schreef:

  Klinkt goed! Leuke verpakkingen ook!

 6. Shannblogt schreef:

  Ze zijn echt het proberen waard Eva! Bedankt voor de leuke reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories