ETOS YOUNG SKIN CLEANSING GEL & ETOS HYDRA DAY CREAM

18/06/16

0 etos

Het verzorgen van mijn gezicht is iets wat ik erg belangrijk vind. Hiervoor gebruik ik verschillende producten. Denk aan dag- en nachtcrèmes, cleansing gels, gezichtsscrub, maskertjes, poriënstrips en zo kan ik nog wel even doorgaan. Laatst heb ik twee nieuwe producten ontvangen van het Etos eigen merk en ik ben zó enthousiast over deze producten dat ik ze heel graag met jullie wil delen.

De twee producten die ik heb ontvangen zijn de Etos young skin cleansing gel en de Etos hydra day cream voor de normale en gemengde huid.

1 etosproducten

ETOS YOUNG SKIN CLEANSING GEL (150 ml)  – € 3,99 
Dit product gebruik ik graag in combinatie met mijn 3-zone reinigingsborstel van Olaz.

2 etosproducten

De cleansing gel van Etos verfijnt de poriën en voorkomt dat de huid gaat glimmen. De cleansing gel bevat salicylzuur dat de aanmaak van talg en de vorming van onzuiverheden vermindert. Daarnaast bevat de cleansing gel bisabolol. Dit is een ingrediënt met een verzachtende werking. De substantie is transparant en vrij dik wat ik persoonlijk erg prettig vind werken in combinatie met mijn reinigingsborstel van Olaz. De cleansing gel is daardoor makkelijk over het gezicht aan te brengen en trekt snel in.

3 etosproducten

De geur van de cleansing gel vind ik heerlijk. Het doet me een beetje denken aan de geur van zonnebrand. Ik zou de geur omschrijven als zomers en fris. Ik vind de Etos cleansing gel echt een aanrader! Een top product voor een fijn prijsje.

INGREDIËNTEN
Aqua, Glycerin, Sodium Laureth, Sulfate, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Decyl Glucoside, Ananas Sativus Fruit Extract, Bisabolol, Panthenol, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol.

4 etosproducten

ETOS HYDRA DAY CREAM VOOR DE NORMALE EN GEMENGDE HUID (50 ml) – € 2,49
De Etos hydra day cream gebruik ik in de ochtend voordat ik mijn make-up aanbreng. Deze dagcrème bevat pro vitamine B5 en allantoïne voor een goed gevoede en gehydrateerde huid. Wanneer ik de crème heb aangebracht voelt mijn huid fris en zijdezacht aan. De substantie van dit product is wit en vrij dik. De crème is hierdoor erg fijn om aan te brengen en wordt direct door de huid opgenomen.

5 etosproducten

De geur van de dagcrème is een beetje te vergelijken met de geur van de cleansing gel en vind ik daarom ook weer heerlijk. Wederom weer een fantastisch product. Ook dit product is een absolute aanrader.

INGREDIËNTEN
Aqua, Isostearyl Isostearate, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Sorbitol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Cyclohexasiloxane, Sodium Polyacrylate, Parfum, Xanthan Gum, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol.

Ben jij al een tijdje op zoek naar fijne verzorgingsproducten voor je gezicht? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij de producten van Etos eigen merk. Ik ben verkocht!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “ETOS YOUNG SKIN CLEANSING GEL & ETOS HYDRA DAY CREAM”

 1. Emile schreef:

  Mooie prijsjes en mooie foto’s

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile! Leuk om te horen 😉

 3. Eva schreef:

  Ik ben echt verliefd op de foto’s die je maakt!

 4. Shannblogt schreef:

  Wat leuk om te horen! Dankjewel Eva ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories