Essence longlasting lipstick

23/06/15

1 essence lipstick

Het zal voor jullie geen verrassing zijn als ik vertel dat ik dol ben op lipsticks. Een tijdje terug kocht ik deze longlasting lipstick van Essence bij Kruidvat. Je leest alles over deze lipstick in dit artikel.

Dit is de kleur 14 Adorable Matt. Het is een mooie basic rode kleur met een matte finish.

3 essence lipstick

Ik betaalde slechts € 2,39 voor deze lipstick. Lekker budget maar dat is zeker niet terug te merken in de kwaliteit. De lipstick overleefd een kleine maaltijd of een drankje en blijft zeker wel een aantal uurtjes zitten. De lipstick zal het niet een hele dag volhouden. Maar goed één of twéé keer bijwerken kan geen kwaad.

4 essence lipstick

De textuur van de lipstick is zacht en creamy waardoor hij makkelijk aan te brengen is. Doordat de lipstick vrij creamy is zie je dit ook terug op de lippen waardoor de lipstick in mijn ogen niet 100 procent mat is.

8 essence

Ik ben erg tevreden over de Adorable Matt lipstick van Essence. Het is een prachtige rode kleur met een fantastische dekking die waarschijnlijk bij veel mensen goed zal staan.  Ik vind overigens dat de lipstick een beetje roze overkomt op de foto maar hij is echt rood!

Ben jij op zoek naar een mooie rode budget lipstick met een matte finish? Dan is deze lipstick een echte aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Essence longlasting lipstick”

  1. Sanne schreef:

    Hele mooie kleur zeg!! x

  2. shannblogt schreef:

    Dat vind ik ook, dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories