ESSENCE | FROM SANTA WITH LOVE

01/12/19

Essence komt met een fantastische Trend Edition. Een feestelijke collectie vol met producten die jou helemaal klaar stomen voor de feestdagen. Ik heb twee producten uit deze collectie mogen ontvangen waar ik vandaag meer over ga vertellen. Lees je mee?

FROM SANTA WITH LOVE
(Verkrijgbaar van half november tot eind december.)
Een Trend Edition vol glitter en glamour. De collectie bestaat uit 7 producten; Een eyeshadow palette, eyeshadow brush, face & body highlighter, powder brush, false lashes, nail stickers en een heat pack om je handen lekker mee om te warmen deze koude maanden. Alle producten zijn 100% Christmas proof met de nodige glitters en feestelijke printjes. Je krijgt er spontaan kerstkriebels van. Wat ik heerlijk vind! Ik heb twee producten uit de Trend Edition mogen ontvangen. De powder brush en de face & body highlighter.

ESSENCE FROM SANTA WITH LOVE – FACE & BODY HIGHLIGHTER | € 3,99
(01. Let it glow!)
Hello dear shiny friend! Mijn hemel glitters all-over met deze heerlijke highlighter. In eerste instantie dacht ik dat hij echt een beetje te heftig zou zijn. Maar dit is absoluut niet het geval. De highlighter geeft een mooie, zachte maar wel opvallende glow die je ABSOLUUT wilt dragen tijdens de feestdagen. Ik ben zelf niet zo’n voorstander van body highlighters maar voor op mijn jukbeenderen vind ik hem schitterend. Love it!

ESSENCE FROM SANTA WITH LOVE – POWDER BRUSH | € 3,89
(01. Make a wish)
Oké, dit is vanaf nu de mooiste kwast die ik in mijn bezit heb. Wat een beauty! Hij is MEGA zacht en heeft een transparant handvat voorzien van glitter sterretjes en sneeuwballetjes die heen en weer bewegen wanneer je de kwast kantelt. De zachte haartjes van de kwast voelen prettig aan op de huid en zorgen ervoor dat alle poeder producten zonder moeite op de huid aangebracht kunnen worden. Ook blenden is met deze kwast geen enkel probleem! Een echte musthave dus die ook nog eens gezien mag worden!

Ik ben MEGA enthousiast over deze Trend Edition. Ik ben bijzonder gek op de feestdagen en daar horen ook de feestcollecties bij. De From Santa With Love Trend Edition van Essence vind ik prachtig. Daarnaast zijn de producten zoals we gewend zijn van Essence ook nog eens ontzettend betaalbaar wat het leuk maakt voor IEDEREEN!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories