Essence all about matt fixing powder

27/05/15

2 all about matt

Ben jij nou al een tijdje opzoek naar de perfecte (matte) poeder? Maar zit jouw perfecte kleur er nooit tussen? Dan heeft Essence hiervoor de perfecte oplossing! Benieuwd naar mijn mening over dit product?

Al weer even geleden kreeg Essence de all about matt fixing powder in het assortiment. Er zijn al heel wat bloggers die een artikel hebben geplaatst over deze poeder. Ook ik wil heel erg graag mijn mening met jullie delen.

1 all about matt

Ik heb inmiddels al een tijdje deze poeder in gebruik en ik kan hem zeker als een favoriet beschouwen.

Wat ik fijn vind aan de all about matt fixing powder:
De poeder is transparant waardoor hij voor alle huidtinten geschikt is. Perfect dus als je vaak struggles hebt met het vinden van de kleur die het best bij jouw huid past. De poeder geeft een prachtig mat effect (wat bij mij de hele dag zo blijft.) Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van dit product echt uitstekend. Je krijgt zo’n top product voor een hele lage prijs! Ik vind het formaat van de poeder ideaal. Hij is niet te groot waardoor hij makkelijk mee te nemen is.
Tot slot is de poeder zuinig in gebruik. Tenminste voor mij dan (dat zal bij ieder huidtype verschillend zijn.)

Wat ik minder fijn vind aan de all about matt fixing powder:
Ik vind persoonlijk dat dit product weinig nadelen heeft. Het was misschien wel handig geweest als er in de verpakking een spiegeltje was verwerkt.

3 all about matt

Ik betaalde slechts € 2,99 voor de Essence all about matt fixing powder (8,0 gram) en ik kocht hem bij Kruidvat.

7 all about matt

Ik vind deze poeder echt een musthave make-up product.
Welke poeder gebruik jij dagelijks?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories