EOS VISIBLY SOFT LIPBALMS

19/05/17

Lips need care every season! Droge, schrale lippen zijn absoluut verleden tijd met de lippenbalsems van het bekende merk EOS. Ik heb al één keer eerder over de lippenbalsems van EOS geschreven. Maar EOS komt met een compleet nieuwe range die bestaat uit 3 verrassende smaken.

Zelf merk ik vooral dat mijn lippen droger worden bij weersveranderingen. Dit klinkt misschien een beetje gek maar het is echt zo.

EOS VISIBLY SOFT LIPBALM – € 5,99
Een lippenbalsem met een rijke, boterachtige formule die er direct voor zorgt dat je lippen zichtbaar zachter zijn. De lippenbalsems hebben een langdurig effect en zitten vol natuurlijke ingrediënten die je lippen een boost geven en gehydrateerd houden. Shea boter, cacaoboter en vitamine E zijn ingrediënten die de lippen optimaal voeden en herstellen. De lippenbalsems zijn petrolatum-, parabenen- en glutenvrij.

De EOS Visibly Soft lipbalms zitten verpakt in de bekende, vrolijk gekleurde bolletjes. De bolletjes van de nieuwe range vallen nét even wat meer op door de swirl die om het balletje heen gedraaid zit.

De 3 verschillende varianten:

Vanilla Mint: Verfrissend en licht zoet. Dit is mijn minst favoriete combinatie van de 3. Ik vind vanille heerlijk maar niet in combinatie met mint. Jammer! Smaken verschillen.

Blackberry Nectar: Lekker zoet! Ik ben er dol op. Dit is mijn favoriet van de 3.

Coconut Milk: Coconut it is! Je moet er van houden anders is deze variant niks voor jou. Ik vind hem erg lekker.

De EOS lippenbalsems zien er leuk uit, hebben een fijn formaat en zijn daardoor ideaal om mee te nemen in je tas of op vakantie bijvoorbeeld.

De EOS Visibly Soft lipbalms zijn vanaf mei 2017 verkrijgbaar bij Douglas.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “EOS VISIBLY SOFT LIPBALMS”

  1. Esra schreef:

    Ik heb nog nooit een Eos lippenbalsem geprobeerd, maar ze lijken me wel erg fijn!

  2. Shannblogt schreef:

    Ze zijn ontzettend fijn Esra! Het is ook erg fijn om een klein laagje aan te brengen voordat je een (extreem) matte lipstick aan gaat brengen. Het aanbrengen van de matte lipstick gaat dan namelijk een stuk makkelijker en je voorkomt velletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories