EEN ULTIEM KERSTCADEAU VOOR JOUW TROUWE VIERVOETER! | WOEFBOX

11/12/19

Gezelligheid, lekkere hapjes, klassieke kersthits en cadeautjes. Het geven van cadeautjes tijdens Kerst hoort er in mijn ogen echt een beetje bij. Ik vind het super leuk om iedereen met wie ik Kerst vier heerlijk te verwennen en daar hoort ook mijn geliefde viervoetertje Dundy bij!

Onze hond vind het buitengewoon fantastisch om Kerst met ons mee te vieren. Dat kun je aan alles merken. Zodra de cadeautjes onder de boom gaan kan Dundy al niet meer stoppen met kwispelen en snuffelen. Haar neusje komt deze dagen extra goed van pas want ze weet vaak EXACT welke cadeautjes voor haar zijn. Dundy vind het heerlijk om zelf haar cadeaus uit te pakken en ik kan er oprecht van genieten om haar hier mee bezig te zien.

Ik vind persoonlijk dat we onze huisdieren niet mogen vergeten tijdens de kerstdagen en daarom heb ik voor Dundy weer de Woefbox in huis gehaald. Dundy is al bekend met deze box en aangezien het de vorige keer zo’n groot succes was heb ik besloten om haar er deze keer weer mee te verrassen.

DE WOEFBOX:
• ORIGINEEL
Het leukste én meest originele hondencadeau! Maak jij jezelf blij of geef je ‘m cadeau? Succes gegarandeerd!

• GEVARIEERDE INHOUD
Heerlijke snacks, leuke speeltjes en verrassende verzorgingsproducten, geschikt voor iedere hond. Het openen van de WoefBox is altijd een feestje!

• VERSCHILLENDE BOXEN
Kies uit één van de themaboxen. Voor iedere gelegenheid een speciaal hondencadeau!

• GEEN ABONNEMENT
De WoefBox is een eenmalig hondencadeau, zonder abonnementsverplichtingen.

WHAT’S INSIDE?
Wat ik leuk vind is dat ik de inhoud van mijn Woefbox gewoon met jullie kan delen. De inhoud is namelijk bij iedere box weer net even anders.

De Kerst editie die ik heb mogen ontvangen is zoals je wel kunt zien ontzettend goed gevuld. Speeltjes, een lampje voor aan de halsband om veilig met haar over straat te kunnen (safety first!), een leuk strikje die ze aan haar riempje kan dragen tijdens Kerst, een kaarsje voor nog meer gezelligheid deze dagen, snacks en een heerlijk Kerstdiner. Oh wat een geweldig pakket. Dit gaat Dundy vast en zeker weer erg leuk vinden en uiteraard zal haar staartje ook tijdens deze Kerst weer behoorlijk wat overuren gaan draaien. Letterlijk!


‘Dundy was hier aan het gapen omdat ze moe was van het poseren voor de camera. Sorry kleine beer, het is voor het goede doel!’

Je kunt dus wel stellen dat de Woefbox, zonder twijfel het ideale kerstcadeau is voor jouw trouwe viervoeter. Je scoort de Woefbox al vanaf € 21,95 in de webshop. Dus waar wacht je nog op?

Verrassen jullie je huisdier ook tijdens Kerst? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories