EEN TATTOO!? of toch niet?

02/05/15

IMG_0408

Altijd al gedroomd van een tattoo of misschien zelfs meerdere tattoos? Maar mag je geen tattoo van je ouders, durf je het misschien niet of vind je het te duur, dan is deze trend echt iets voor jou. Ben jij benieuwd naar deze trend? Lees dan snel verder!

De metallic tattoos zijn helemaal in, je voelt er niks van, ze zijn makkelijk om aan te brengen, het is veel goedkoper als een echte tattoo en het staat ook nog eens onwijs leuk.  Daarom ben ik zelf echt helemaal weg van deze trend.
Er zijn meerdere winkels en webshops die deze tattoos verkopen maar mijn tattoos komen van de Action ze kosten slechts € 0,99 cent per stuk en voor die prijs krijg je 2 velletjes vol met leuke tattoos. Kijk wel even goed in het schap want er zijn meerdere soorten.

IMG_0398

Hoe breng je deze tattoos aan?
Ik kan je vertellen dat het aanbrengen van deze tattoos echt een fluitje van een cent is. Het kost je ongeveer 5 minuutjes.
Wat moet je doen?
1. Knip de gewenste tattoo netjes uit.
2. Haal het doorzichtige stukje folie er voorzichtig van af.
3. Leg de tattoo op de gewenste plaats met de tattoo op de huid en de witte kant dus naar boven.
4. Druk hem aan en maak hem met een doekje of sponsje nat met wat water (zorg ervoor dat de tattoo goed nat wordt en dat je alle plekken van de tattoo goed raakt.)
5. Haal heel voorzichtig het papiertje eraf en kijk eerst of hij goed op de huid zit voordat je hem er helemaal aftrekt. Zit hij goed vast? Haal dan het papiertje er helemaal af en TADAAA!! Je super fancy tattoo zit.

IMG_0386

Tips:
– Zorg ervoor dat je de tattoo op een logische plek plaatst (mijn eerste tattoo had ik op mijn pols geplaatst wat eigenlijk helemaal niet slim is want je beweegt constant je pols waardoor de tattoo snel los laat en gaat scheuren.)
– Knip de tattoo netjes uit.
– Zorg dat je tijdens het plaatsen van de tattoo hem goed nat maakt. Sla geen stukjes over want dan blijft de tattoo op die plek niet op de huid zitten.
– Check voordat je het papiertje van de tattoo van je huid trekt eerst even of de tattoo wel helemaal goed op je huid zit anders trek je hem kapot.

IMG_0409

Wil jij ook deze musthaves hebben? Ren dan snel naar de dichtstbijzijnde Action en kijk of ze er nog zijn (ik heb ze trouwens gevonden tussen de feestartikelen.)
Zijn ze er niet meer?  Wees dan niet getreurd want er zijn veel meer winkels en webshops die ze verkopen (Wibra, www.loavies.nl, en www.hipvoordeheb.nl bijvoorbeeld.)

Bedankt voor het lezen! ♡
En als je meegaat in deze trend dan wens ik je veel plezier met jouw fancy tattoos!

2 comments so far.

2 reacties op “EEN TATTOO!? of toch niet?”

  1. Patrick schreef:

    Een leuk voorproefje voor evt een echte!
    Ik blijf toch fan van een echte! 😉

  2. shannblogt schreef:

    Hee Patrick, wat leuk dat je reageert! Dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories