Een Starbucks beker met je eigen naam!

15/02/16

00 boho amsterdam

Je favoriete Starbucks drankje drinken uit je ‘eigen’ Starbucks beker. Hoe tof is dat? Met de gepersonaliseerde beker van BOHO Amsterdam kan dat!

0 boho amsterdam

BOHO Amsterdam is een online shop boordevol kleding, accessoires, tassen, schoenen en nog veel meer! BOHO Amsterdam is altijd op zoek naar de laatste fashion trends en laat zichzelf daarbij inspireren door o.a. het mooie eiland Ibiza en het hippe Amsterdamse stadsleven! De regel die BOHO Amsterdam hanteert is: Alles kan en alles mag!

BOHO AMSTERDAM GEPERSONALISEERDE STARBUCKS BEKER:
De BOHO Amsterdam gepersonaliseerde Starbucks beker heeft het formaat van een grote Starbucks beker (473 ml) en is gemaakt van hard plastic. Voor langer plezier van de opdruk (sticker) is het verstandig om de beker met de hand af te wassen. De beker is niet vaatwasser bestendig!

4 boho amsterdam

HET PERSONALISEREN:
Wanneer je de beker wilt bestellen kun je bij opmerkingen (tijdens het afrekenen) achterlaten welke naam je op de beker wilt hebben. De bovenste tekst is je naam. Deze mag maximaal 8 letters bevatten exclusief de ‘s. De ‘s komt altijd op de beker tenzij je duidelijk aangeeft dat je het anders wilt hebben! De onderste tekst kan bijvoorbeeld je favoriete drankje zijn. Deze mag maximaal 10 letters bevatten. Voor dat je de beker daadwerkelijk gaat bestellen is het verstandig om alles nog even goed na te kijken!

1 boho amsterdam

BOHO Amsterdam werkt samen met Starbucks Nederland. Wanneer je jouw gepersonaliseerde beker meeneemt naar de Starbucks en laat vullen met jouw favoriete drankje krijg je € 0,30 korting. Niet mega veel maar wel mooi meegenomen toch?

Naast dat het erg tof is om te drinken uit je eigen Starbucks beker is het ook leuk om de beker te gebruiken ter decoratie of om als cadeau weg te geven.

De prijs van de gepersonaliseerde Starbucks beker is € 11,95.

2 boho amsterdam

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Een Starbucks beker met je eigen naam!”

 1. Linda schreef:

  Deze wil ik!! Ook leuk om cadeau te doen natuurlijk.

 2. shannblogt schreef:

  Leuk is ie hé? ☺️

 3. Emile schreef:

  Oo da’s gaaf zo’n Starbucks beker met je eigen naam. Ook wederom weer mooie foto’s.

 4. BOHO Amsterdam schreef:

  Hi Shannon,

  Bedankt voor de leuke foto’s en je artikel!
  Veel drinkplezier! 🙂

  Groet,
  BOHO Amsterdam

 5. shannblogt schreef:

  Jullie ook bedankt! ❤️

 6. Eva schreef:

  NEEDD! Zo gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories