Een speciaal bedankje voor Just Host!

02/06/17

Eindelijk! Ik ben weer terug van weggeweest! Gisteren verscheen er na bijna twee weken weer een artikel op mijn blog. Dat ik dit artikel heb kunnen schrijven heb ik te danken aan Just Host. In dit artikel vertel ik wat er is gebeurd de afgelopen 13 dagen en wil ik Just Host nog één keer in het bijzonder bedanken.

Zaterdag 20 mei wilde ik een artikel gaan schrijven. Maar voordat ik dat deed installeerde ik eerst alle updates. Dit doe ik eigenlijk altijd voordat ik een nieuw artikel ga schrijven. Halverwege één van de updates werd de installatie afgebroken en verscheen er een fout op mijn scherm waardoor ik nergens meer bij kon. Mijn blog was verdwenen en ik kon ook niet meer inloggen. Ik wilde mijn ‘oude’ internetprovider benaderen om te vragen of zei mij konden helpen. Hun waren in het weekend niet te bereiken dus moest ik sowieso wachten tot maandag 22 mei. Die maandag en dinsdag moest ik werken waardoor ik niet veel tijd had om contact op te nemen met mijn ‘oude’ internetprovider of om te reageren op hun mails. Om 18:00 was ik klaar met werken beide dagen maar was ook de klantenservice van mijn ‘oude’ internetprovider weer gesloten. Woensdag 24 mei had ik een vrije dag en heb ik de mailtjes die ik van mijn ‘oude’ internetprovider kreeg goed doorgelezen. Helaas werd ik daar totaal niet wijzer van en ze vertelde mij dat ze mij niet konden helpen en ik contact moest zoeken met iemand die daar wel verstand van had. Ik ben diezelfde dag nog rond gaan zoeken naar internetproviders waarbij ik wel een goede service zou kunnen verwachten. Eigenlijk kwam ik direct bij de internetprovider Just Host uit en uit wanhoop heb ik hun een berichtje gestuurd met het probleem waar ik toen al 4 dagen mee moest dealen. Ik kreeg bijna direct een antwoord en diezelfde dag nog was mijn blog weer terug van weggeweest. Ongelofelijk! Over een goede service gesproken. Ik werd erg klantvriendelijk en snel geholpen en dit heeft mij doen besluiten om per direct over te stappen naar Just Host. Na donderdag 25 mei zijn de voorbereidingen voor de verhuizing naar Just Host begonnen en eigenlijk is dat vrij snel gegaan. Zondag 28 mei waren mijn domein en bijbehorend mailadres verhuisd naar Just Host. De dagen erna heb ik gebruikt om kleine aanpassingen door te voeren en gisteren was het dan eindelijk zover. Er verscheen weer een artikel! Ik ben ontzettend blij met de goede service die ik van Just Host gekregen heb. Ik ben 7 dagen per week tot soms laat in de avond klantvriendelijk (kosteloos) geholpen en daardoor is mijn blog nu weer helemaal de oude. Just Host is een internetprovider om verliefd op te worden. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt. Just Host bedankt!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit is géén gesponsord artikel maar puur een eigen ervaring die ik graag met jullie wilde delen. 

6 comments so far.

6 reacties op “Een speciaal bedankje voor Just Host!”

 1. Nathalie schreef:

  Service en klantvriendelijkheid zijn echt meer dan geweldig bij JustHost, denk niet dat ik er ooit weg zal gaan!

  Fijn dat je blog weer werkt!!

 2. Mariska schreef:

  Super! Ik gebruik zelf ook JustHost en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. Zelfs vandaag (in het pinksterweekend) binnen 6 uur en mailtje om mijn probleem op te lossen!

 3. Emile schreef:

  Wauw, wat een top service. Geweldig hoe die mensen je zo klantvriendelijk en snel te woord staan en het probleem voor je op gaan lossen..zelfs in het weekend. Fijn dat alles nu weer goed werkt.

 4. Shannblogt schreef:

  Wat super leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die zo positief is over Just Host. Ik ben enorm blij dat ik mijn ervaring met Just Host op deze manier met jullie kan delen. Bedankt voor alle leuke reacties.

 5. Demi schreef:

  Ik ben sinds een week ook overgestapt en ben zo tevreden over de service! Fijn dat alles weer werkt!

 6. Shannblogt schreef:

  De service is inderdaad top Demi! Leuk om te horen dat jij dit ook zo ervaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories