EEN PLANT ALS KERSTCADEAU? (+ KORTINGSCODE) | Het Beste van de Kweker

02/12/18

Today it’s all about plants! Er zijn kerstcadeaus die ieder jaar onder bijna iedere kerstboom te vinden zijn en wat minder populaire kerstcadeaus die bijna niet cadeau worden gegeven tijdens de feestdagen maar zeker weten net zo leuk zijn om te geven. Namelijk planten. Een plant is geen voor de hand liggend kerstcadeau maar is wel erg leuk om als kerstcadeau te geven vind ik. Kort geleden ontdekte ik een webshop waar je terecht kunt voor de mooiste planten. Ik stel jullie graag voor aan Het Beste van de Kweker.

Het Beste van de Kweker
‘Bij Het Beste van de Kweker bestel je trendy kamerplanten direct bij de kweker vandaan. Dankzij de korte lijnen worden veilingen en andere omwegen overgeslagen. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van super verse bloemen en planten. De bloemen en planten worden volledig gratis thuisbezorgd. Om de bloemen en planten goed te beschermen tijdens hun reis is er een speciale verpakking ontwikkeld om de reis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Deze verpakking is erop gericht om in alle stappen van het bezorgingsproces een optimale bescherming te bieden. Hiermee ben je gegarandeerd van planten die op de meest zorgvuldige manier worden gekweekt, verpakt en verzonden.´

Hoe leuk is het om een plantenliefhebber een plant cadeau te geven tijdens de feestdagen? Natuurlijk weet je niet altijd welke planten iemand mooi vind. Gelukkig hoef je je daar bij Het Beste van Kweker geen zorgen over te maken. Alle planten die in de webshop te vinden zijn zijn uniek en over het algemeen erg populair waardoor ze bij veel mensen in de smaak zullen vallen.

De plant die ik heb uitgekozen om cadeau te geven is de Dracaena Green Medium. Ik ga deze plant cadeau geven aan mijn moeder en ik weet zeker dat ze deze plant erg mooi gaat vinden. Wij hebben namelijk ‘vroeger’ vaker zulke planten in huis gehad en daar was ze altijd dol op. Zelf vind ik deze plant ook helemaal het einde. De prijs van de plant is € 19,95.

´Groen, groen en nog meer groen: met de Dracaena Green haal je het belangrijkste ingrediënt voor de ‘Urban Jungle’ woontrend in huis! De Dracaena is een opvallende groene sfeermaker met een makkelijk karakter. Hij neemt het je totaal niet kwalijk als je hem een keer vergeet. Sterker nog, deze vrolijke alleskunner wordt er alleen maar knapper van.´

Natuurlijk hoort een bij een mooie plant ook een mooie pot (of zak.) Ik heb bij Het Beste van de Kweker een ontzettend leuke paperbag gevonden. De paperbag is erg populair en staat ook nog eens onwijs mooi bij de plant. Wat ook een leuke bijkomstigheid is is dat de paperbag slechts € 3,95 kost. Koopje dus!

DE KORTINGSCODE:
Zoals je in de titel misschien al hebt gelezen heb ik ook nog een kortingscode voor jullie. Mocht je het leuk vinden om ook een plant cadeau te geven tijdens te feestdagen of om jezelf een plant cadeau te geven, neem dan zeker eens een kijkje bij Het Beste van de Kweker en vergeet dan vooral ook niet om mijn kortingscode te gebruiken. Met de kortingscode SHANNBLOGT-10 krijg je namelijk 10% korting op jouw aankoop. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscode en is geldig t/m 12-12-18. Wees er dus snel bij! Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “EEN PLANT ALS KERSTCADEAU? (+ KORTINGSCODE) | Het Beste van de Kweker”

  1. Moon schreef:

    Altijd een goed idee …planten. Ook heel leuk die papieren zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories