Een nieuwe schooltas? Waar vind ik die? | BACK TO SCHOOL

11/07/16

0 eastpak

Inmiddels ben ik al een aantal jaar van school af maar ik weet nog héél goed dat ik liever géén rugtas als schooltas had. Toch vond ik het altijd wel belangrijk om een goede tas te hebben omdat de inhoud van mijn schooltas nogal zwaar kon zijn. Denk aan veel boeken of een laptop bijvoorbeeld. Nu ben ik er achter gekomen dat het bekende tassen merk Eastpak ook hand/schoudertassen heeft gemaakt wat natuurlijk ideaal is voor mensen die net als ik liever geen rugtas als schooltas hebben.

2 eastpak

Eastpak staat bekend om de vrolijke tassen met leuke printjes die ook nog eens erg goed van kwaliteit zijn. Ook ik heb Eastpak tassen in mijn bezit. Vorige week kreeg ik de Eastpak Flask Streak binnen van THEBAGSTORE en omdat ik deze tas als perfecte schooltas zie vertel ik jullie daar graag wat meer over.

1 eastpak

EASTPAK FLASK STREAK – € 54,95
Een ruime hand/schoudertas die erg geschikt is om als schooltas te gebruiken. De tas is voorzien van een hoofdvak die afgesloten kan worden door middel van een rits. Ook heeft de tas twee zijvakken. Eén van deze zijvakken is geschikt voor je mobiel en het andere vak is wederom weer af te sluiten door middel van een rits.

6 eastpak

De Eastpak Flask Streak tas is erg stevig, gemaakt van polyester en voorzien van een leuke print die wordt gecombineerd met leren details. De tas is overigens verkrijgbaar in meerdere leuke printjes. De grootte van de tas is 34 x 33 x 14 cm (H x B x D) en de tas heeft een inhoud van 18 liter. Ondanks dat dit geen echte laptoptas is past mijn 15,6 inch laptop er zonder moeite in en kunnen mijn laptop accessoires er ook nog makkelijk bij in. Daarnaast is er nog voldoende ruimte over voor boeken, schriften, een agenda enzovoort.

5 eastpak

Wanneer je de Eastpak Flask Streak besteld bij THEBAGSTORE betaal je géén verzendkosten, heb je 100 dagen retourrecht en krijg je 2 jaar garantie. Wanneer je jouw Eastpak tas besteld op een werkdag voor 17:00 wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ideaal toch? Mocht je nou toch liever een rugtas mee naar school nemen dan kun je daar natuurlijk ook bij THEBAGSTORE voor terecht.

Welke schooltas heeft jouw voorkeur? Een hand/schoudertas of een rugtas?

3 eastpak

4 eastpak

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Een nieuwe schooltas? Waar vind ik die? | BACK TO SCHOOL”

  1. me # lissa schreef:

    Als ik het woord of logo Eastpak ergens las dacht ik ook altijd aan de welbekende stevige rugtassen. Eigenlijk nooit geweten dat er ook andere tassen van Eastpak bestonden.

  2. Eva schreef:

    Zelf ben ik meer van tassen met maar 1 kleur, meestal zwart of beige maar ik vind deze ook gaaf’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | CONTENT CREATOR, BLOGGER & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories