EEN NIEUWE ONTDEKKING! (+ KORTINGSCODE) | MY MOON STYLE

19/01/20

Hey all! Ik heb me toch weer een fantastisch, leuke webshop ontdekt. Today is the day om deze webshop aan jullie voor te stellen. Geloof me, als je net als ik dol bent op sieraden & accessoires dan ga je mij dankbaar zijn. Kijk je mee?

MY MOON STYLE
‘My MOON style is begin 2019 opgericht door twee jonge meiden met een passie voor sieraden en accessoires. Tijdens de afstudeerperiode kwam bij hen het idee op om een webshop te beginnen, alsof alleen afstuderen nog niet druk genoeg was. Na veel brainstormen, schetsen, samples en het volgen van de trends zijn de meiden hun eigen webshop gestart. Na het behalen van het diploma van de studie Digitale Media en Communicatie heeft een van hen haar aandacht volledig gericht op my MOON style. De ander is juist een nieuwe studie begonnen; Junior stylist. Zo worden bijvoorbeeld de scrunchies, haarbanden en displaymateriaal zelf ontworpen. Door de achtergrond van hun studies weten ze als geen ander hoe ze de nieuwste trends kunnen spotten. De passie die de meiden voor fashion hebben, willen ze graag met ons delen! Vanuit deze gedachten hebben ze dan ook een webshop opgericht. Ze bieden de meest hippe en trendy sieraden aan voor een betaalbare prijs. Daarnaast vinden ze het ontzettend leuk om foto’s te maken en deze zo samenstellen dat het de perfecte foto’s worden voor hun social media kanalen!’

Al met al zijn de meiden van deze webshop meiden met een enorme passie voor hun werk en dat is zonder twijfel terug te zien aan de webshop en hun social media kanalen. Keep up the good work girls! Ik vind het erg leuk dat ik kennis heb mogen maken met deze webshop. Ik heb er een aantal hele mooie items van mogen ontvangen. Nu ben je nieuwsgierig hé? Sorry not sorry!

Laat ik beginnen met de sieraden. Sieraden die ik altijd draag zijn oorbellen. Ik heb 3 paar oorbellen mogen ontvangen en ze zijn zó mooi. Uiteraard in de kleur zilver want zoals jullie wellicht wel weten draag ik alleen zilverkleurige oorbellen.

DANGLE EARRINGS – LITTLE COINS (SILVER) | € 8,95
Oh hello, new baby’s! Geef toe, deze oorbellen zijn toch te leuk? Ik vind dit hangende model oorbelletjes de laatste tijd zo leuk. Als je mij volgt op Instagram heb je in mijn verhaal kunnen zien dat ik kort geleden ook al een paar van dit soort oorbellen had gekocht. Deze oorbelletjes waren overigens voorzien van ruitjes in plaats van rondjes. Blijkbaar kan ik nu al geen genoeg meer krijgen van deze trend. Love it! Het geeft je earparty echt een speelse twist.

MINI BAR STUDS (SILVER) | € 9,95
Wederom erg subtiele oorbelletjes. Ze zijn zo leuk bij het totaalplaatje. Een hele andere vorm en toch passen ze bij de andere oorbellen. Deze oorstekers zijn voorzien van kleine diamantjes wat de earparty ook nog de nodige bling bling geeft. En laat ik daar nou net toevallig van houden. Mega blij mee!

CIRCLE DUO STUDS (SILVER) | € 9,95 
Deze oorbelletjes had ik al een tijdje op het oog en heb ik in meerdere webshops gespot. Ik vind ze erg bijzonder en door de ronde vormen passen ze ook erg leuk bij de hangende oorbelletjes. Dit zijn vrij subtiele oorstekers die erg leuk met andere oorbellen te combineren zijn.

Allright! De earparty is een feit. Nu is het tijd voor een feestje voor om mijn pols! Niet met één of meerdere armbandjes, maar met een prachtig horloge.

CHEETAH HORLOGE (BEIGE) | € 15,00
Hey there, pretty cheetah! Op een schaal van 1 tot 10, hoe leuk is dit horloge? Ik zeg 12! Alleen de wijzerplaat al, hoe mooi! De horlogeband vind ik prachtig, de kleur is helemaal Shannon, ik ben helemaal weg van dit horloge. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren voor slechts € 15,00. Daar worden we toch happy van girls?

KORTINGSCODE
Iets waar ik ook heel happy van wordt is korting. How about you? Vind je deze items nou ook leuk of wil je even rondkijken in de webshop? Vergeet dan ook vooral mijn kortingscode niet. Met de code shannon10 krijg je 10% korting op je bestelling. Hoe leuk is dat? Have fun shopping girls!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories