EEN NIEUWE IPHONE, EEN NIEUW HOESJE! | CASE24

01/02/20

YES, YES, YES! Sinds kort heb ik een nieuwe iPhone en uiteraard wilde ik deze niet in gebruik nemen zonder een hoesje. Deze week mocht ik zelf een telefoonhoesje ontwerpen bij Case24 wat serieus heel erg leuk is om te doen.

Als je mij al langer volgt weet je misschien dat ik in 2017 ook een keer met deze webshop samen heb gewerkt. Toen had ik nog de iPhone 6, daarna had ik de iPhone X en inmiddels is deze vervangen door de iPhone 11 Pro Max. Ik ben een echte iPhone freak en ben echt MEGA blij met mijn nieuwe toestel.

Jullie weten wellicht ook dat ik dol ben op telefoonhoesjes. Ik ben een fanatieke verzamelaar. Voor al mijn vorige toestellen had ik een uitgebreide collectie aan hoesjes. Nu moet ik weer bij 0 beginnen. Wat ik helemaal niet erg vind! Ik trap mijn collectie telefoonhoesjes voor mijn nieuwe iPhone 11 Pro Max af met een zelf ontworpen telefoonhoesje die ik heb mogen ontwerpen in de webshop Case24. Hoe leuk?

CASE24
”Je hebt je telefoon 24 uur per dag bij je. Sterker nog, voor veel mensen is de smartphone hun dierbaarste (en waardevolste!) bezit. Dat is waarom wij geloven dat smartphone hoesjes geen saaie stukken plastic moeten zijn, maar unieke accessoires die je persoonlijkheid geven. Bekijk onze designer collecties of personaliseer zelf een telefoonhoesje met je Facebook & Instagram foto’s.”
Bron: Case24.

Het ontwerpen van een telefoonhoesje bij Case24 is ontzettend eenvoudig. Ik heb het zelfs via mijn iPhone gedaan. Hoe het werkt leg ik hieronder heel kort uit.
• Je gaat naar de pagina ‘zelf ontwerpen.’
• Je selecteert je toestel en model.
• Je kiest welk type hoesje je wilt bedrukken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende modellen. Ik heb gekozen voor de softcase.
• Je klikt op ‘kies je afbeelding’ en upload je de foto die je op het hoesje wilt hebben.
• Vervolgens kun je deze afbeelding naar wens op het hoesje plaatsen, de grootte van de afbeelding aanpassen en het hoesje eventueel verslepen wanneer dit nodig is.
• Als je tevreden bent, controleer je nog één keer je hoesje en kun je hem direct al bestellen.

Piece of cake right? Ik vond het erg eenvoudig. De afbeelding die ik heb uitgekozen heb ik zelf ontworpen. Ik heb een leuke achtergrond gezocht op Pinterest, daarover heen een leuke quote getypt en hem nog wat persoonlijker gemaakt door de link van mijn blog op het hoesje te plaatsen. Ik vind het eindresultaat oprecht heel leuk. Helemaal Shannon ook! Wat ook erg leuk is, is om bijvoorbeeld te kiezen voor een foto van je huisdier of je favoriete Instagram foto. Laat de creatieve geest in je los en leef je uit!

Het telefoonhoesje is kwalitatief erg goed en zorgt voor voldoende bescherming. De softcase zorgt voor een volledige bescherming van mijn iPhone en bedekt letterlijk iedere zijde. Aan de voorkant zit een klein opstaand randje die ook bij de camera zit. Dit vind ik echt een pluspunt. De iPhone 11 Pro Max heeft 3 camera’s die uitsteken. Een goede bescherming voor de camera’s is voor mij dus echt een must. In het hoesje zitten alle knopjes van mijn iPhone verwerkt waardoor deze nog optimaal te gebruiken zijn evenals de poort voor de oplaadkabel en de schakelaar voor de stille modus. Het hoesje is echt UITSTEKEND!

Ik ben mega tevreden over de webshop, super enthousiast over het telefoonhoesje en daarnaast is de service van de webshop ook op en top! Je kunt al je eigen telefoonhoesje ontwerpen vanaf € 14,95. Dus waar wacht je nog op? Ben je niet zo creatief dan kun je uiteraard ook een telefoonhoesje kiezen uit de standaard collectie. Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories