EEN LEUKE, ORIGINELE CADEAUTIP! | KRUIDVAT

05/12/19

Soms hoeft het bedenken van een leuk en origineel cadeautje helemaal niet moeilijk te zijn. Ik ontving kort geleden een perspakket met daarin een aantal nieuwe producten van Kruidvat. Eén van deze producten vond ik meteen erg toepasselijk om cadeau te geven. Nieuwsgierig?

Kruidvat heeft sinds kort een nieuwe collectie aan het assortiment toegevoegd op het gebied van mondhygiëne. De Kruidvat Ultradent Charcoal collectie. Deze collectie bestaat uit een tandpasta en een tandenborstel die de mondhygiëne naar een hoger niveau tillen. In deze collectie is gebruik gemaakt van geactiveerde houtskool. Dit natuurlijke product biedt veel voordelen die bijdragen aan een gezond gebit en een stralende lach. Toevallig ken ik iemand (papa) die daar altijd wel mee bezig is. Daardoor zijn deze producten voor hem het ultieme kerstcadeau. Ik weet zeker dat hij dit leuk gaat vinden!

KRUIDVAT ULTRADENT CHARCOAL TANDPASTA 
Een pikzwarte tandpasta, speciaal ontwikkeld voor witte tanden. Dat klinkt best bizar hé? Maar het is toch echt zo. Deze tandpasta met geactiveerde houtskool als hoofdingrediënt helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen en helpt het tandglazuur te beschermen. Met deze tandpasta zijn gezonde, witte tanden en een frisse adem gegarandeerd.

KRUIDVAT ULTRADENT CHARCOAL TANDENBORSTEL
Bij een nieuwe tandpasta hoort uiteraard ook een nieuwe tandenborstel. Gelukkig bestaat de Ultradent Charcoal collectie van Kruidvat niet alleen uit een tandpasta maar ook uit een tandenborstel. En niet zomaar één! De tandenborstel is mutifuntioneel en doet meer dan alleen poetsen. Hij is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen dankzij de met houtskool geïmpregneerde haren. De medium-zachte borstelharen houden de tandpasta langer vast en de houtskool microdeeltjes helpen niet alleen vlekken op de tanden te verwijderen maar zorgen ook voor een gepolijst tandoppervlak. De tongreiniger op de achterzijde van de borstelkop verwijdert aanslag en helpt een slechte adem te voorkomen. Wow! Nooit gedacht dat er zo goed nagedacht kon worden over een tandenborstel en dat is nog niet eens alles ook. De tandenborstel heeft namelijk een ergonomisch 2-componenten handvat wat zorgt voor een optimale grip tijdens het poetsen.

Dit klinkt fantastisch! Ik ben benieuwd wat papa er van vind. Wat ik nu al met zekerheid kan zeggen is dat hij het zonder twijfel leuk gaat vinden. Ik kan niet wachten tot hij het cadeautje uit gaat pakken!

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
Beide producten uit de Kruidvat Ultradent Charcoal collectie zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

• Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta | € 1,19 (125 ml)
• Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel | € 1,99

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “EEN LEUKE, ORIGINELE CADEAUTIP! | KRUIDVAT”

  1. Marie schreef:

    Inderdaad een leuke cadeautip! Ik wil deze tandpasta zelf ook een keer uitproberen om te kijken of het echt werkt. Mijn tanden zijn ook geler geworden de laatste tijd. Wellicht helpt het tegen aanslag van voeding en dranken.

  2. Shannblogt schreef:

    Ah het is echt een aanrader, erg fijn product! Daarnaast ook niet mega duur dus absoluut het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories