Een kerstpakket voor Dundy! (Cadeautip)

16/12/17

De afgelopen dagen zijn er aardig wat cadeautips op mijn blog verschenen en er staan er ook nog een aantal op de planning. Een cadeautip die nog niet voorbij is gekomen is een cadeautip voor trouwe viervoeter(s). Ik ben namelijk van mening dat we onze huisdieren niet mogen vergeten tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan de IkBenBaasje cadeau box. Deze cadeau box is een ontzettend leuk om te geven aan jouw trouwe viervoeter. De cadeau box wordt als kant en klaar cadeau verzonden en is dus direct gereed om onder de kerstboom te zetten. Omdat ik zelf de box cadeau ga geven aan onze hond Dundy heb ik geen foto’s van de inhoud van de box. De inhoud is en blijft een verrassing! Zo weten jullie ook niet wat er in de box zit en blijft het voor jullie ook leuk om een box te bestellen.

Ik heb het de hele tijd over onze viervoeters. Met viervoeters bedoel ik niet alleen honden maar ook katten. Bij IkBenBaasje kun je namelijk niet alleen een cadeau box voor de hond bestellen maar ook voor de kat. Zowel voor de hond als kat zijn er twee verschillende varianten van de cadeau box te krijgen.  Namelijk de classic box en de happy family box. Alle boxen worden aangepast op het ras en op eventueel allergieën.

Classic box (hond)| € 34,95
De classic box bestaat uit gezonde snacks en speeltjes.

Happy Family box (hond) | € 43,95
De Happy Family box bestaat uit gezonde snacks, speeltjes en accessoires.

Classic box (kat) | € 28,95
De classic box bestaat uit gezonde snacks en speeltjes.

Happy Family box (kat) | € 34,95
De Happy Family box bestaat uit gezonde snacks, speeltjes en accessoires.

In de IkBenBaasje cadeau boxen zit ook een cadeautje voor het baasje. Vandaar ook de naam ‘IkBenBaasje.’ Persoonlijk vind ik dit erg leuk bedacht. Dit hebben cadeau boxen van andere vergelijkbare (web)winkels namelijk niet. Ik heb het nooit eerder gezien in ieder geval.

Ik ben mega benieuwd naar de inhoud van de box maar dit blijft tot 1e kerstdag nog een verrassing. Mochten jullie ook benieuwd zijn hou dan vooral mijn Instagram stories in de gaten want daar zal de inhoud van de box te zien zijn op 1e kerstdag.

Wil jij nou ook een IkBenBaasje cadeau box bestellen en voor 1e kerstdag in huis hebben? Bestel de box dan vóór woensdag 20 december 22:00! Oh en kom je uit België? Goed nieuws! De IkBenBaasje cadeau boxen worden namelijk ook naar België verzonden.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories