Een eigen telefoonhoesje?!

02/02/16

000 dressmy

Ja ja, jullie zien het goed! Ik heb gewoon mijn ‘eigen’ telefoonhoesje! Dit hoesje heb ik mogen ontwerpen in een hele toffe webshop en ik ben mega enthousiast!

1 dressmy

Dressmyiphone.nl verkoopt o.a. beschermingsproducten en accessoires voor elektronica. Denk aan: hoesjes voor mobiele telefoons, laptoptassen, hoezen voor je tablet en iPad accessoires.

Naast de webshop Dressmyiphone.nl zijn er nog vier andere ‘Dress my’ webshops namelijk:
Dressmylaptop.nl
Dressmymac.nl 
Dressmymobile.nl 
Dressmywijn.nl

DressmyiPhone.nl is vooral gericht op iPhone hoesjes en accessoires. De andere Dressmy webshops richten zich op accessoires voor andere elektronica, zoals laptoptassen, ipad cases en hoesjes voor andere telefoons.

4 dressmy

Mijn hoesje heb ik ontworpen op de ontwerp pagina van Dressmyiphone.nl. Op deze pagina kun je kiezen voor welk toestel je een hoesje wilt ontwerpen en daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende soorten hoesjes. Ik heb gekozen voor het iPhone 6 hoesje – random bedrukt. Dit hoesje is gemaakt van gepolijst kunststof. De bedrukking wordt gemaakt in HD resolutie en het hoesje wordt afgewerkt met hoogglans fotofinish. Deze afwerkingslaag is krasvrij en UV-bestendig!

Nadat het hoesje was uitgekozen en de productspecificaties door waren gelezen ging ik verder met de volgende stap. Het ontwerpen! Met een druk op ‘personalise and order’ knop kwam ik terecht op de ontwerp pagina. Het eerste wat ik zag was een groot aantal designs die ik kon gebruiken voor het hoesje. Maar omdat ik eigenlijk direct wist dat ik alleen mijn logo op het hoesje wilde koos ik voor de optie ‘photo only.’ Ik kon zelf een afbeelding toevoegen, de grootte en positie van de afbeelding bepalen, de achtergrondkleur aanpassen en eventueel nog tekst toevoegen.

TIP: Het is belangrijk dat de foto die op hoesje moet komen een hoge resolutie heeft!

2 dressmy

Toen ik klaar was met het ontwerpen was het tijd om het eindresultaat te bekijken! Ik was direct tevreden en mega blij met het resultaat. Het design is simpel maar wel persoonlijk en dat vind ik juist leuk! Wat ik ook fijn vind aan het hoesje is dat er goed nagedacht is over de uitsparingen. Zo kan ik zonder problemen mijn oordopjes of oplaadkabel in pluggen.

3 dressmy

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik een ‘klein beetje’ verslaafd ben aan het verzamelen van telefoonhoesjes maar ik moet toegeven dat dit nu wel één van mijn favorieten is hoor!

De prijs voor het ontwerpen van een iPhone 6 case – random bedrukt is € 19,95.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “Een eigen telefoonhoesje?!”

 1. susan bruyn schreef:

  Wat leuk! Ziet er echt super leuk uit zou ik ook wel willen
  Liefs susan ❤

 2. Jorinde schreef:

  Gaaf !!!

 3. Eva schreef:

  Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories