EEN CADEAUTIP VOOR HEM & HAAR! | KNEIPP

03/12/18

DECEMBER IS COMING! De feestdagen komen steeds dichterbij en ik kijk er echt naar uit. Ik vind dit oprecht de gezelligste tijd van het jaar! Vandaag heb ik weer een leuke blogpost voor jullie waarin ik een leuke cadeautip weggeef voor zowel hem als haar. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder..

Als je mij langer volgt weet je waarschijnlijk ook dat ik dol ben op het verzorgingsmerk Kneipp. Ik kon het niet laten om Kneipp mee te nemen in mijn cadeautips van dit jaar. Daarom heb ik twee leuke voorbeelden van Kneipp cadeaus die jij wellicht ook leuk vind om cadeau te geven. Bij zowel Kruidvat als Etos zijn regelmatig Kneipp acties waardoor je de producten vaak ook nog eens met flinke korting kunt scoren. Good to know toch?

Een tijdje terug schreef ik een uitgebreide blogpost over de World of Fragrances lijn van Kneipp. Ik was enorm enthousiast over deze producten en daardoor leek het mij heel erg leuk om ook iemand anders blij te maken met twee producten uit deze lijn. In dit geval mijn moeder! Ik weet dat mijn moeder dol is op dit soort producten.

De World of Fragrances lijn bestaat uit 4 verschillende geurwerelden:
– Sandalwood-Patchouli
– Vetiver-Manderin
– Lavender
– Macademia-Star anise

Omdat ik bijna 100% zeker weet dat mijn moeder de geurcombinatie Sandalwood-Patchouli het lekkerst vind heb ik ervoor gekozen om zowel de fragrance sticks als de scented candle cadeau te geven. De geurcombinatie Sandalwood-Patchouli is zacht, zoet, warm en houtachtig. Wat zorgt voor een harmonieuze sfeer in huis. Hier gaat ze zo blij mee zijn!

Als ik over Kneipp producten schrijf dan schrijf ik altijd over producten voor haar maar vanaf vandaag komt daar verandering in. Ik heb namelijk een hele leuke giftset gevonden voor hem. ‘Hem’ is in dit geval mijn vader. De giftset die ik voor mijn vader heb uitgekozen is de Douche Favourites for men. Deze giftset bevat 3 heerlijke 2-in-1 producten die gebruikt kunnen worden als douchegel maar tegelijkertijd ook als shampoo. Voor mannen zijn zulke 2-in-1 producten natuurlijk een hele fijne uitkomst. Mijn vader is dol op verzorgingsproducten als deze dus ook dit cadeau gaat in de smaak vallen.

Mocht jij nog wat inspiratie nodig hebben op het gebied van cadeautjes (of dit nu voor jezelf is of voor iemand anders) dan is Kneipp echt een aanrader. Volgens mij kun je iedereen blij maken met Kneipp producten! Daarnaast zijn de producten ook nog eens onwijs betaalbaar. Have fun gift shopping!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories