Een beestachtig Kerstpakket van Edgard & Cooper voor Dundy! (Cadeautip)

02/12/17

Het is decemberrr! The most wonderful time of the year is here! Naast dat de maand december bestaat uit de gezelligste feestdagen van het jaar is december ook de maand van de kerstpakketten. Het is super leuk om een kerstpakket te ontvangen maar het is nog veel leuker om er zelf één samen te stellen en hem vervolgens cadeau te geven. Aan wie? Aan jouw trouwe viervoeter natuurlijk! Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat er ook aan de huisdieren wordt gedacht tijdens de feestdagen. Ik heb deze week een super leuk kerstpakketje ontvangen voor onze hond die ik heel graag met jullie wil delen.

Hoe leuk is het om zelf een kerstpakketje voor je huisdier samen te stellen? De producten die in mijn kerstpakketje zitten zijn van Edgard & Cooper. Dit is slechts een voorbeeld. Je kunt de inhoud van het kerstpakketje natuurlijk helemaal zelf bepalen. Mijn kerstpakketje bevat 3 producten. Het pakketje bestaat uit alleen maar lekkernijen maar het is natuurlijk ook ontzettend leuk om er een speeltje bij in te doen.

Het kerstpakketje
In het kerstpakketje zitten 3 gezonde, Christmas inspired hondenmaaltijden van Edgard & Cooper. Deze lekkernijen bevatten vlees van wild, echte Brusselse spruitjes, fijne stukjes spek en appel. Het bestaande assortiment van Edgard & Cooper bestaat uit 7 verschillende recepten in blik en 9 verschillende recepten in een kuipje. Maar speciaal voor de feestdagen is daar een limited edition aan toegevoegd. Deze limited edition is zowel verkrijgbaar in blik als in een kuipje. Ik heb zelf één blik (400 gram) en twee kuipjes (100 gram per kuipje) ontvangen. De producten zijn niet alleen een culinair festijn voor de hond maar ook nog eens ontzettend leuk om cadeau te geven want de producten hebben een heuse kerstverpakking. Dit is natuurlijk leuk voor het baasje, maar wat voor je hond uiteraard écht interessant is, is de inhoud.

Goed om te weten
De verpakkingen van de lekkernijen van Edgard & Cooper bestaan uit 100% recyclebaar materiaal. Ze zitten namelijk verpakt in recyclebare aluminium blikjes en kuipjes. De tekst en tekeningen op de verpakkingen worden gedrukt met inkt op waterbasis zonder chemische stoffen. Het mag duidelijk zijn, dit merk geeft om het milieu!

Prijzen 
Blik 400 gram | € 2,79
Kuipje 100 gram | € 1.39

Wij vinden het ontzettend leuk om onze hond Dundy te verwennen tijdens de feestdagen. Dundy vind het namelijk fantastisch als ze cadeautjes krijgt. Het is ontzettend leuk om te zien hoe blij ze is met alles. Ze pakt haar cadeautjes ook zelf uit. De cadeaupapier snippers vliegen dan in het rond en blijven in haar snorretje plakken. Super schattig om te zien! Nu ben ik benieuwd.. Geef jij jouw huisdier een cadeautje tijdens de feestdagen? 

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Een beestachtig Kerstpakket van Edgard & Cooper voor Dundy! (Cadeautip)”

  1. Babs schreef:

    Wat leuk! Ik geef ze eigenlijk iedere dag wat extra’s, maar met feestdagen krijgen zij vaak ook iets speciaals. Vrouwtje en baasje lekker eten, zij ook!

  2. Shannblogt schreef:

    Je hebt helemaal gelijk Babs! Hier gaat het precies hetzelfde. Bedankt voor je ontzettend leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories