E.L.F. Studio Blush Palette

21/07/15

1 blushpalette

Oogschaduw palette hier, contour palette daar.. maar een blush palette? Die had ik nog niet! Het is geen recente aankoop maar ik kon het niet laten om er toch nog een artikel over te schrijven.

Lichte kleuren, donkere kleuren, roze tinten, bruine tinten en oranje/peach tinten. Je vind ze allemaal in het blush palette van e.l.f. Ik ben gek op blush en vind dit palette echt fantastisch.

3 blushpalette

Het palette is strak vormgegeven. Hierdoor ziet hij er in mijn ogen vrij prijzig uit. Maar ik betaalde slechts € 6,80 voor dit palette! Het palette is handig om mee te op vakantie. Hij is niet te groot en er zit een grote spiegel in.

Het palette is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De light en dark variant. Ik heb gekozen voor het palette met de lichte tinten. Het blush palette bevat 4 kleuren. Een matte lichtroze kleur, een matte licht bruine kleur, een matte donker roze kleur en tot slot een koraal kleur met gouden shimmers. De shimmers zie je alleen bijna niet terug wanneer je de blush op heb. Dus je zou deze kleur ook als mat kunnen beschouwen.

IMG_3805

De blushes zijn goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Ook hebben ze een stevige structuur. Hierdoor korrelen ze bijna niet. Dat vind ik echt een pluspunt.

Het was lastig om goede full face foto’s te maken. Je zag namelijk op de foto’s bijna geen verschil ik kleur terwijl de kleuren toch echt heel verschillend zijn. Daarom heb ik swatches gemaakt op mijn hand. Hier kun je het verschil wel duidelijk zien.

7 blushpalette

Ik ben erg tevreden over het Studio Blush Palette. Je vind het palette in de webshop van e.l.f.!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “E.L.F. Studio Blush Palette”

  1. Marlies schreef:

    Wat een gaaf palette en wat een prachtige kleuren!

  2. shannblogt schreef:

    Het palette is inderdaad prachtig. Bedankt voor je leuke reactie Marlies! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories