DUNDY IN DE WATTEN TIJDENS KERST! | DOGGI.NL

18/12/19

Hey all! Ik heb weer een hele leuke webshop ontdekt die echt ‘the place to be’ is voor het shoppen van een kerstcadeau voor de hond. Ik scoorde er een prachtig kerstpakket voor Dundy. Nu ben je nieuwsgierig hè?

DOGGI.NL
‘Het bestaan van Doggi.nl (voorheen Versehondenkoekjes.nl) is te danken aan alle hondjes waarmee Barbora (de eigenaresse van deze webshop) is opgegroeid. Al op haar eerste verjaardag kreeg ze een klein hondje van haar opa en oma. Misha. De liefde die ze van hem kreeg maakte haar zó gelukkig, dat ze als blijk van waardering vaak een kinderkoekje gaf. Na Misha volgden nog drie familiehondjes: Filip, Alf en Donna. Toen was haar lot eigenlijk al bepaald! Als ze groot was, zou ze zelf ook een hondje nemen. En eindelijk.. Op 20 april 2014 werd het mooiste ‘foutje’ van de natuur geboren. Labrador meisje Whiskey. Door een tweekleurige vacht bleef ze, in een nest van zeven, als laatste pup over. Barbora vond haar meteen perfect en doopte zichzelf om tot hondenmama. En als hondenmama, met taarten bakken als hobby én een flinke portie creativiteit, kon ze niet anders dan voor Whiskey te bakken. Want hoe vier je een verjaardag? Juist, met taart. Dus voor Whiskey’s eerste verjaardag bakte Barbora een echte hondentaart. En daar bleef het niet bij. Want Whiskey bleek een kieskeurige eter. Nogal opmerkelijk, want het afwijzen van eten past niet echt bij een labrador. Beloningen tijdens trainingen en wandelingen werkten in ieder geval nooit, en daarom besloot ze dat het tijd was voor plan B. Zélf hondenkoekjes bakken. In de keuken ging Barbora aan de slag met natuurlijke producten, want ze was ervan overtuigd dat Whiskey het verschil zou ruiken en proeven. En het werkte! Whiskey luisterde voorbeeldig en haalde alle examens met gemak. Barbora’s versgebakken hondenkoekjes werden ontdekt door honden van vrienden en kennissen, van de training en de uitlaatservice. De succesverhalen stroomden binnen en dus was het logisch om alle andere hondjes in Nederland ook kennis te laten maken met de verse hondenkoekjes.’

Dit vind ik nou zó leuk! Doggi.nl is een webshop met een verhaal. Super bijzonder om te lezen! Ik vind het altijd leuk om mezelf te verdiepen in een webshop waar ik iets bestel. Ik lees dan ook vaak de ‘over mij’ stukjes van een webshop.

Het assortiment vind ik erg verrassend. Het is anders dan vergelijkbare webshops in deze branche. Alle snacks zijn handgemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ze zien er niet alleen mega leuk uit maar zijn ook nog eens erg goed voor je hond. Doggi.nl kent alleen maar voordelen. De producten zijn betaalbaar en MEGA snel in huis. Ik heb echt een zwak voor deze webshop gekregen. Al helemaal toen ik het kerstpakketje voor Dundy binnen kreeg. Mijn hemel wat een leuk pakket!

DOGGI KERSTPAKKET | € 26,95 € 29,95
Ik ben groot voorstander van het verrassen van huisdieren tijdens Kerst. Met dit kerstpakket is succes gegarandeerd. Het kerstpakket bestaat standaard uit 3 lekkernijen, één of meerdere suprise snack(s), een speeltje en een cadeau voor het baasje. Mocht je meer honden hebben kun je er extra lekkernijen en een extra speeltje bij bestellen. Dit is uiteraard voordeliger dan twee pakketten! De inhoud van het kerstpakket is echt WAANZINNIG en dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitstraling van het kerstpakket. Wat ziet hij er leuk uit! Wauw. Hij kan meteen onder de kerstboom gezet worden.

Ondanks dat er een raampje in het pakketje zit had Dundy volgens mij niet echt in de gaten wat er in zat. Ze snuffelde er wel aan maar ging er ook gewoon heerlijk naast zitten en liggen zonder het pakketje open te maken. Het ‘poseren’ voor de camera vind ze maar niks. Zodra er een camera op haar gericht staat kijkt ze ALTIJD weg. Als ik begin te praten als een chipmunk dan trek ik haar aandacht en kijkt ze wel meteen. Je kunt je wel voorstellen hoe dat er aan toe ging.

INHOUD + INGREDIËNTEN

• Pluche speeltje.
• Kerstbal met Hondenkoekjes: Havermout, pompoen, eieren, plantaardige olie, honing en vanille.
• Kerstkransjes: Havermout, zoete aardappel, eieren, plantaardige olie, honing en vanille.
• Gingerbread man: Havermout, pindakaas, gemberkruiden, eieren, plantaardige olie en honing.

Dit leuke kerstpakket gaat vast en zeker onder de kerstboom. Ik vraag me af of ze eerst de gingerbread man pakt of het speeltje. Kan ze de geur weerstaan? Of gaat ze liever eerst met het vrolijk gekleurde rendiertje aan de wandel? De kerstkransjes en de koekjes in de kerstbal zijn beide verpakt waardoor ze die niet meteen zal pakken denk ik. Ik kan niet wachten om dit kerstpakket aan haar te overhandigen.

VERKRIJGBAARHEID
LET OP! Het kerstpakket is t/m 19 december te bestellen. De pakketten worden 21 december uitgestuurd en 23 december geleverd.

Geven jullie je hond een cadeautje tijdens Kerst? Ik ben heel benieuwd. Laat het weten in de reacties.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories