DRY & Dressed + kortingscode

02/08/15

Een tijdje terug heb ik een prachtig pakket mogen ontvangen van DRY & Dressed. DRY & Dressed is een webshop die zich richt op mode en accessoires. In de webshop vind je voor iedere gelegenheid wel een outfit. In dit artikel laat ik zien welke outfits ik gemaakt heb met de items die ik heb mogen ontvangen!

In totaal heb ik vijf items mogen uitkiezen in de webshop. Met deze vijf items heb ik drie leuke outfits samengesteld. Voor dat ik de outfits aan jullie ga laten zien wil ik eerst even zeggen dat mijn items echt super leuk verpakt waren. Ze kwamen binnen in twee super lieve doosjes.

2 D&D

Toen ik de doosjes openmaakte ontdekte ik al snel een aantal kleine cadeautjes die ik er ook nog bij heb gekregen! Ik haalde twee organza zakjes uit de doos met in het ene zakje twee paar ontzettend leuke oorbellen en in het andere zakje zat een heel lief armbandje met daar aan een klein zilveren bedeltje.

3 D&D

Naast de leuke cadeautjes zat er ook nog een heel lief kaartje en een brief in de doos.

4 D&D

Ik zal jullie niet langer laten wachten en door gaan met de allereerste outfit!

Bij deze outfit draag ik de zwarte BULLS top gecombineerd met een high waisted denim short. Beide items zijn te vinden in de webshop van DRY & Dressed.

5 D&D

Bij de tekst boven deze foto zijn de namen van de items verbonden aan linkjes. Als je op de naam klikt ga je direct naar het product. Hieronder vind je een foto met de exacte namen en prijzen.

8 D&D

De tweede outfit die ik samen heb gesteld is een soort gelijke maar dan met een kleuren switch. Ik vind het high waisted shortje en de BULLS top echt ontzettend leuk dus vandaar dat ik de items in twee verschillende kleuren heb gekozen.

Op deze foto’s draag ik weer de BULLS top. Alleen nu draag ik de witte variant. Ook draag ik daarbij weer een high waisted shortje. Geen denim blauw dit keer maar gewoon lekker zwart.

7 D&D

Op de foto hieronder vind je weer de exacte namen met daarbij de prijs.

6 D&D

Bij de derde en laatste outfit combineerde ik het zwarte high waisted denim shortje met de white peach top. Ook deze top scoorde ik bij DRY & Dressed.

9 D&D

Ook hierbij natuurlijk weer de namen en prijzen.

10 D&D

Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe items. De high waisted shortjes zitten als gegoten en sluiten heel mooi aan. Ook de BULLS topjes zitten heerlijk. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal. Hierdoor kun je ze leuk in je broek stoppen en eruit laten poffen. De white peach top staat beschreven als een zomerse, twee kleurige top. Deze beschrijving klopt helemaal want zomers is hij zeker. Doordat hij zo luchtig is en wat wijder valt is hij perfect voor de zomer.

KORTINGSCODE:
Zijn jullie nou net als ik helemaal weg van de items van DRY & Dressed? Dat komt goed uit! Want als je nu een bestelling plaatst met de kortingscode: SHANNBLOGT ontvang je 20% korting op jouw totale orderbedrag. Deze kortingscode is geldig t/m zondag 16 augustus.

DRY & Dressed, ontzettend bedankt voor de leuke samenwerking. Ik wil jullie graag een compliment geven over het totaal plaatje. Want niet alleen jullie producten zijn fantastisch. Als ik kijk naar hoe alles is vormgegeven en hoe alles verpakt is. Echt ontzettend leuk en dat voor een webshop die nog maar net online is (begin juni 2015.) Petje af hoor!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “DRY & Dressed + kortingscode”

  1. Eva schreef:

    Super leuke outfits!

  2. shannblogt schreef:

    Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories