Dove leave-on conditioner spray

15/11/15

Anti-klit of conditioner sprays vind ik echt heerlijk om te gebruiken. Vooral na het douchen spray ik graag één van deze producten door mijn haar. Beide producten hebben een ontwarrende werking en verzorgen tot in de puntjes. Ik heb een aardige tijd de conditioner spray van Schwarzkopf gebruikt en ondanks dat ik deze spray erg fijn vond ben ik toch op zoek gegaan naar iets nieuws. En ik heb gelukkig een heel goed vervangend product kunnen vinden. Namelijk de leave-on conditioner spray van Dove!

Eerder schreef ik al een artikel over de conditioner spray van Schwarzkopf waarin ik mijn enthousiasme omzette in woorden! Ik vond dat een erg fijn product. Inmiddels heb ik de conditioner spray van Schwarzkopf opgemaakt en ben ik overgestapt naar de leave-on conditioner spray van Dove.

3 dove

De leave-on conditioner spray van Dove is onderdeel van de Dove Damaga Solutions lijn. De duo formule van de leave-on conditioner bevat Keratin Repair Actives die bekend staan het haar te herstellen tot op cel niveau. Het Micro Moisture Serum in de spray dringt tot diep in de haarwortels door en zorgt er voor dat de haar schubben glad worden gemaakt.

1 dove

De conditioner spray zit in een handige spray flacon waardoor je hem makkelijk aan kunt brengen.

Hoe te gebruiken:
Het is belangrijk dat je de flacon even goed schud voordat je de conditioner spray gaat gebruiken. Vervolgens spuit je de spray op vochtig of droog haar. Probeer hierbij de haarwortels te vermijden. Tot slot breng je het haar in model. De conditioner spray hoeft niet uitgespoeld te worden.

2 dove

Ingrediënten:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Glycerin, Trehalose, Gluconolactione, Adipic Acid, Sodium Sulfate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Cetrimonium, Chloride, Polyquaternium-16, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Parfum, DMDM Hydantoin, Butylene, Glycol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol. Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl, 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

Dove-Hair-Therapy-Logo

Ik ben erg tevreden over de leave-on conditioner spray. Het is een fijn product die doet wat wordt beloofd. De spray trekt erg snel in en maakt mijn haar makkelijk doorkambaar. Na het gebruik van de leave-on conditioner spray voelt mijn haar sterk, gezond en zijdezacht aan! Ik vind het een fantastisch product.

Ik kocht de Dove leave-on conditioner spray bij Action voor slechts € 1,99. Maar dit product is ook verkrijgbaar bij verschillende (online) drogisterijen. 

Wat is jullie favoriete haar product?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Dove leave-on conditioner spray”

  1. Eva schreef:

    Wow wat goedkoop! Ik ga hem zeker een keer testen. Ik heb eigenlijk geen favoriete haarproduct maar de haarmasker van Andrelon is wel heel fijn

  2. shannblogt schreef:

    Het is echt een aanrader! Bedankt voor je reactie Eva 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories