Douglas Bath Ball, Cotton Candy

29/05/15

1 bath ball

Ben je gek op het nemen van een heerlijk bad? En hou je van lekkere bad producten? Dan mag deze bath ball van Douglas zeker niet aan jouw bad producten stash ontbreken. In dit artikel vertel ik je alles over dit fijne product!

Kleurrijk en geurrijk! Dat is wat deze bruisballen van Douglas zijn.
Ik was laatst aan het snuffelen op www.douglas.nl en toen kwam ik deze geweldige bad producten tegen. Op dit moment zijn er 3 verschillende varianten. Ze zien er alle 3 anders uit en hebben allemaal een andere geur. De geuren zijn: cotton candy, coconut chocolat en happy honey.

Ik heb gekozen voor de bruis bal in de geur cotton candy (je vind hem HIER!) De geur is vooral zoet maar ook wat fris. Als je van deze geur combinatie houd is het echt een aanrader. Ik heb ook de coconut chocolat variant alleen deze heb ik nog niet getest. Wat ik al wel weet is dat ook deze bruis bal heerlijk ruikt (je ruikt vooral kokos.) De bruisballen zijn verfrissend, ze zien er heel erg leuk uit en maken je huid mega zacht. Perfect!

De bruisballen zijn van het merk Treets en ze kosten maar € 2,95!
Je vind de bruisballen HIER! 


Wat is jouw favoriete bad product?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories