Douglas Bath Ball, Coconut Chocolate

05/06/15

1 bruisbal 2

Een paar artikels terug schreef ik over de cotton candy bath ball van Douglas. Nu is de coconut chocolate bath ball aan de beurt. Benieuwd wat ik van deze bruis bal vind en welke favoriet is? Je vind er alles over in dit artikel!

Laat ik beginnen met de geur want dat is echt het hoogtepunt van deze bruis bal. Het is overigens wel een geur waar je echt van moet houden. Want zeker niet iedereen zal deze geur lekker vinden. De geur wordt omschreven als geur combinatie van kokos en chocolade. Dat is precies waar de bruis bal ook naar ruikt. Voordat ik de bruis bal in bad deed vond ik dat de geur van kokos de overhand had. Maar toen ik hem eenmaal in bad deed rook je zowel kokos als chocolade.

Ook vertel ik graag iets over hoe de bruis bal eruit ziet. Want dit vind ik persoonlijk een minpunt. Ik vind hem er een beetje viezig uit zien. Als je de foto’s ziet snap je waarschijnlijk wel wat ik bedoel met ‘viezig.’ Toch vind ik het idee van de hagelslag wel heel erg leuk.

2 bruisbal 2

Mijn voorkeur gaat uit naar de cotton candy bruis bal. Hij ziet er echt super leuk uit en heeft een heerlijke zoete/frisse geur. De geur van de coconut chocolate bruis bal vind ik ook lekker alleen ben ik zelf meer van de zoete en frisse geur combinaties. De combinatie van kokos en chocolade vind ik lekker voor af en toe een keertje.

De prijs van deze bruis bal is € 2,95 en net als de andere bruis bal is deze ook van het merk Treets. Je vind de coconut chocolate bruis bal HIER.


Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories