DKNY – Stories (eau de parfum)

14/10/18

De laatste tijd ben ik enorm in de watten gelegd met heerlijke parfums. YAASSS, LUCKY ME! Onlangs ontving ik een heerlijk parfum van Michael Kors en kort daarna kreeg ik DKNY – Stories binnen. Ik ben dol op parfums maar toch heb ik een hele specifieke smaak op het gebied van geuren. Benieuwd of ik dit parfum lekker vind? Oké, ik ben té enthousiast om het nog langer voor me te houden. De geur is echt A-MAAA-ZING!

Als ik ergens blij van wordt is het van perspakketten als deze. Waaaauw! Ik ben dol op ieder pakketje wat ik mag ontvangen maar een heerlijk parfum maakt mij ZO gelukkig!

DKNY – STORIES (EAU DE PARFUM) | € 90,88 (100 ml) 
Dit is de prijs waar Douglas hem op dit moment voor verkoopt. Deze prijs is een kortingsprijs. Er is namelijk 10% korting af. Douglas maakt regelmatig gebruik van verschillende promoties en kortingen. Het kan dus zo zijn wanneer je dit artikel leest het parfum duurder of misschien juist goedkoper is geworden.

‘Geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden van New York City, is DKNY Stories een nieuwe geur die de attitude en energie van de stad vastlegt met een vrouwelijk randje dat iconisch is voor DKNY. DKNY Stories leeft met de inspiratie en emotie van een nieuwe generatie dynamische vrouwen, die zichzelf en hun verhalen leven, uitvinden en heruitvinden. Net als New York City, bent u een boek van een miljoen blanco pagina’s, wachtend om te worden gevuld met eindeloze nieuwe verhalen.’

TOPNOTEN: Guave, Melk mousse, Roze peper, Zwarte kardemom
HARTNOTEN: Arabische jasmijn (Sambac), Iris, Witte thee
BASISNOTEN: Vanille stokjes, Witte sandelhout, Grijs amberakkoord

De geur van dit parfum past helemaal binnen mijn straatje evenals het mooie flacon. Het flacon is van glas, heeft een mooie vorm en goudkleurige details wat het parfum een chique uitstraling geeft. Het flacon is vrij groot maar door de vormen ligt hij wel erg fijn in de hand. Daarnaast is zo’n inhoud van 100 ml natuurlijk helemaal niet vervelend (knipoog.) Mijn hartje gaat sneller kloppen van dit parfum. I LOVE IT!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “DKNY – Stories (eau de parfum)”

  1. Emile schreef:

    Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur. Ga hem zeker even ruiken als in de Douglas ben.

  2. Shannblogt schreef:

    JAAAA ZEKER DOEN! De geur is echt A-MAAA-ZING! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories