DIT ZIJN DE LEKKERSTE PARFUMS OOIT! (+ WINACTIE) | D-SHOP

21/06/20

Hey all! Er is een merk die geuren op de markt brengt die geïnspireerd zijn op luxe merken. Ik heb het over de parfums van Larome die verkrijgbaar zijn bij D-Shop. Als je mij langer volgt heb je D-Shop vaker voorbij zien komen op mijn blog. Deze week mocht ik weer een mega pakket ontvangen én ik mag twee van jullie ook blij maken met zo’n pakket. Lees snel verder.

Naast dat D-Shop Larome parfums verkoopt die geïnspireerd zijn op de luxe merken kun je er sinds kort ook slagen voor producten op het gebied van huidverzorging. Naast het enorme assortiment kun je bij D-Shop ook profiteren van gratis verzending (in Nederland), een gratis cadeautje bij je bestelling en je kunt gebruik maken van de gratis inpakservice. Hoe leuk is dat?

Zelf heb ik al een tijdje een zwak voor het parfum Gucci – Bloom. Guess what? Larome heeft een geur ontwikkeld die geïnspireerd is op dit parfum. YES YES YES! Ik heb dit parfum, een ander parfum en nog wat kleine cadeautjes ontvangen in een mega leuke cadeauverpakking en ik mag twee van jullie ook blij maken met zo’n leuke, goedgevulde cadeaubox. Daarover aan het eind van dit artikel meer.

22F GARDEN BLOOM BY LAROME (EdP) | € 27,50 (100 ml)
Ook verkrijgbaar met een inhoud van: 8 ml, 20 ml en 50 ml.

Dit parfum is precies zoals ik hem verwacht had. Hij lijkt erg veel op de geur Bloom van Gucci en daardoor vind ik hem echt fantastisch. De naam van dit parfum is perfect. Het parfum is namelijk echt op en top bloemig, vrouwelijker kan niet. Dit parfum had ook maar zo Shannon kunnen heten. Love it!

GEURNOTEN: 
Topnoten:  Sinaasappel en groene noten.
Hartnoten:  Tuberoos (nachthyacint), arabische jasmijn (sambac) en kamperfoelie.
Basisnoten: Orris wortel (iris germanica), sandelhout en vanille.

78F BY LAROME (EdP) | € 27,50 (100 ml)
Dit parfum waar Larome geen naam voor heeft gekozen is geïnspireerd op de geur Anaïs Anaïs Premier Délice van Cacharel. De geur zou ik omschrijven als een cocktail van fruit en witte bloemen. De geur is onweerstaanbaar, levendig, zoet, sappig, fris en speels romantisch. Met een onschuldig, puur en sensueel hart. De geurnoten worden verspreid als een warm, delicaat briesje. Deze geur heeft je zoveel te bieden dat je al enthousiast wordt na één keer sprayen. Ook dit vind ik weer echt een heerlijk parfum. Om dit parfum zat overigens geen doosje meer maar hé, ik kijk toch meer naar het innerlijk in dit geval. Als jij een 50 of 100 ml parfum besteld bij D-shop is dat parfum uiteraard wel gewoon verpakt in een doosje.

GEURNOTEN:
Topnoten: Peer, bergamot, sinaasappel en galbanum (gomhars).
Hartnoten: Hyacint en witte pioenroos.
Basisnoten: Cacao, vanille, ambergris en ceder.

DE 20 ML PARFUMS: 
Naast de twee parfums met een inhoud van 100 ml heb ik ook nog 4 parfums met een inhoud van 20 ml mogen ontvangen. Grappig genoeg vind ik ze alle 4 waanzinnig lekker. Hier zal ik verder niet te diep op in gaan omdat het anders een MEGA lang artikel wordt. De geurtjes die heb ontvangen zijn:

33F BEDUINE (geïnspireerd op Chloé – Nomade)
81F MANHATTAN ROSE (geïnspireerd op Carolina Herrera – 212 Vip Rose)
85F VICTORIA (geïnspireerd op Victoria’s Secret – Bombshell)
86F MAVI (geïnspireerd op Hugo Boss – Ma Vie)

DE EXTRA CADEAUTJES:
Naast alle bovenstaande producten zaten er ook nog extra cadeautjes bij. Twee samples uit de categorie huidverzorging, een handig parfumpje in een pen voor on the go en nog wat andere proefmonstertjes. Super leuk! Deze extra cadeautjes zitten ook in de parfum pakketten die ik weg mag geven.

Ik ben echt zó ongelofelijk enthousiast weer over de geuren. Ze zijn erg krachtig waardoor je ze echt super lang blijft ruiken. Sommige originele geuren blijven minder lang hangen naar mijn mening. Bizar toch? En de parfums van Larome zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar. Helemaal blij mee! Uiteraard wil ik deze HAPPY FEELING ook met jullie delen. Dit ga ik doen door middel van een winactie op Instagram.

WINACTIE:
Wat kun je winnen? 

Ik mag in totaal 2 goed gevulde parfum pakketten weggeven met o.a. een 100 ml parfum, een douchegel, een aantal 20 ml parfums en nog wat leuke extraatjes.
Hoe kun je aan de winactie deelnemen? 
De winactie loopt via Instagram. Zorg dus dat je mij volgt.
Wat moet je doen om kans te maken? 
Meedoen is heel eenvoudig!
– Volg @shannblogtnl & @dshopnl.
– Reageer onder de foto & tag al je vriendinnen die ook van deze winactie af moeten weten.
– EXTRA KANS MAKEN? Deel deze winactie dan ook in je verhaal/story.
Hoelang duurt de winactie? 
De winactie duurt een week. Volgende week zondag 28 juni om 20:00 maak ik de winnaars bekend door middel van een DM.
Easy right? ARE YOU IN? 

> KLIK HIER OM MEE TE DOEN AAN DE WINACTIE! <

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories