Diamonds are a girl’s best friend!

25/01/16

Een aardige tijd geleden heb ik van Coolcat een leuke giftcard ontvangen die ik mocht besteden in een Coolcat winkel. Steeds wanneer ik ging shoppen dook ik de Coolcat in en helaas elke keer zonder resultaat. Tot een aantal dagen geleden. Toen zag ik een aantal leuke kettingen hangen waaronder de statement ketting WJSHINE. Ik vond deze ketting erg tof en ik besloot hem mee te nemen!

00 coolcat

Een cadeaukaart met een lieve boodschap is altijd leuk om te krijgen! 

De ketting is vrij groot en opvallend maar wel erg makkelijk te combineren. Vooral bij tops met een wat hogere hals, turtleneck of col vind ik de ketting erg mooi! Persoonlijk vind ik dit geen ketting om dagelijks te dragen. Ik vind hem meer geschikt voor speciale gelegenheden.

2 coolcat

De ketting is zilverkleurig en gemaakt van 100% metaal. Aan de ketting hangen losse ‘staafjes’ van metaal met aan ieder uiteinde een diamantje. Dit maakt de ketting nét wat unieker! De metalen staafjes hangen aan een ijzerdraad die je kunt buigen. Je kunt dus zelf bepalen hoe je de staafjes wilt laten hangen. Zelf vond ik het mooi om het ijzerdraad iets te buigen. Je moet er wel opletten dat je hem niet té ver buigt want dan gaan de staafjes over elkaar heen hangen. Wat ik ook fijn vind aan de ketting is dat hij in lengte verstelbaar is. Zo kun je hem bij iedere top op de gewenste hoogte hangen. Super fijn!

1 coolcat

Statement ketting WJSHINE € 14,99. 
De ketting is verkrijgbaar in sommige Coolcat filialen maar ook in de webshop.

3 coolcat

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Diamonds are a girl’s best friend!”

  1. Brigitte schreef:

    Mooie en aparte ketting. Ik let bij CoolCat eigenlijk nooit op de accessoires maar zal dat in het vervolg wel gaan doen.

  2. Eva schreef:

    Wat gaaf! Zelf ben ik niet van grote kettingen maar deze vind ik wel echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories