Diamonds are a girl’s best friend!

21/10/17

Diamonds are a girl’s best friend. Yes they are! De diamantglazen op de foto hierboven komen van een hele leuke webshop en zijn erg leuk om te cadeau te geven maar eigenlijk nog veel leuker om gewoon zelf te houden. De glazen komen van een webshop die al vaker voorbij is gekomen op mijn blog. Een webshop die ik iedereen aan zou raden.

Ik heb het natuurlijk over de webshop Ditverzinjeniet.nl. Wie mij al langer volgt heeft al veel vaker items uit deze webshop voorbij zien komen op mijn blog. Zo schreef ik onlangs nog een artikel over de allerleukste strandhanddoek ooit! Ditverzinjeniet.nl is dé plek om originele cadeautjes te shoppen. Goed om te weten toch met de feestdagen in aantocht?

Diamantglazen (set van 2) | € 24,95
Deze luxe diamantglazen zien er ontzettend chique uit en zijn echte eye catchers. De glazen liggen bijna volledig gekanteld op tafel door de diamantvorm. They are so pretty! De glazen zitten verpakt in een mooie geschenkdoos en zijn daardoor ook erg geschikt om cadeau te geven. Ik vond ze daarvoor iets té leuk dus ik heb ze lekker zelf gehouden.

De glazen liggen fijn in de hand en wegen slechts 88 gram. Het is wel even wennen hoor, glazen in diamantvorm. Vooral wanneer je er uit drinkt en ze vervolgens terug wilt zetten moet je erg voorzichtig zijn. Daarnaast kun je de glazen ook niet helemaal vol schenken. Toch ben ik helemaal weg van de glazen en ik weet zeker dat er heel veel drankjes uit gedronken gaan worden. LET OP! De glazen zijn niet geschikt voor in de vaatwasser.

Ben jij toevallig nog op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop Ditverzinjeniet.nl. Naast een ruim aanbod profiteer je er ook van een uitstekende service, snelle verzending en 365 dagen retourrecht. Fantastisch toch?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Diamonds are a girl’s best friend!”

 1. Kim schreef:

  Hele gave glazen! Ik zou wel bang zijn dat ze omkiepen als je ze neerzet haha.

 2. Shannblogt schreef:

  Haha, begrijpelijk! Het was ook echt wel even wennen hoor. Bedankt voor je reactie! 😉

 3. Mevrouw Marloes schreef:

  Wat een gave glazen! Ook heel leuk om gewoon voor de mooi in huis neer te zetten.

 4. Nina schreef:

  Wauw wat een supermooie glazen.

 5. Shannblogt schreef:

  Ze zijn ook zeker erg geschikt als decoratie! Bedankt voor je leuke reactie Marloes 🙂

 6. Shannblogt schreef:

  Mooi zijn ze he Nina? Vind ik ook hoor! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories