Detox time with BABOR!

10/03/18

Reinigen van binnen en buiten voor een gezonde, stralende huid. Dat klinkt fantastisch en dat is het ook. In dit artikel neem ik jullie mee tijdens een 2-fasen reiniging van BABOR.

De 2-fasen reiniging van de producten HY-ÖL en Phytoactive uit de BABOR cleansing lijn maken een diepe reiniging tot in de poriën mogelijk. Deze producten staan niet voor niets op nummer één. Voor beauty kan men niet om kruiden heen. De kruidenelixers (Phytocactives) worden over de HY-ÖL verdeeld. Vier verschillende kruidenmixturen verzorgen de huid al tijdens de reiniging met natuurlijke extracten.

Een fijne tip: 
Onder het mom van: ‘het van binnen mooi maken’ is er bij de deelnemende BABOR schoonheidsinstituten een passende actie. Wanneer je de HY-ÖL en Phytoactive als set koopt ontvang je een gratis vers klaargemaakte smoothie en drinkflacon. Daarnaast ontvang je een korting van 10%. Hoe leuk is dat?

Zoals ik eerder al aangaf bestaat de 2-fasen reiniging uit de producten HY-ÖL en Phytoactive. Van de Phytoactive zijn er vier verschillende varianten. Iedere variant heeft verschillende eigenschappen waardoor de 2-fasen reiniging van BABOR geschikt is voor alle huidtypen.

BABOR – HY-ÖL
Dat olie de huid tot diep in de poriën kan reiniging is bij BABOR duidelijk bekend. De BABOR HY-ÖL breng je aan op een droge huid. Het product verwijdert het in olie oplosbaar vuil. Daarnaast beschikt dit product over het quillaja-extract. Dit ingrediënt werkt als krachtige vuilmagneet. Wanneer je het gezicht nu gaat wassen ontstaat er dankzij het vocht en de Phytoactive een melkachtige emulsie, die vuil verwijderd en tegelijkertijd verzorgt.

BABOR –  De vier Phytoactives
De vier Phytoactives verzorgen de huid al tijdens het reinigen. De Phytoactives bevatten stuk voor stuk een extract uit het kruid agrimonie met natuurlijke antioxidanten tegen negatieve milieu-invloeden en appelwater – dat helpt bij het opnemen van de werkzame stoffen.

PHYTOACTIVE – SENSITIVE
Deze variant is geschikt voor de gevoelige huid. Geselecteerde kruidenextracten van lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen. 

PHYTOACTIVE – HYDRO BASE
Deze variant is geschikt voor de droge huid. Munt, berk en rozemarijn verlevendigen en verfrissen.

PHYTOACTIVE – COMBINATION
Deze variant is geschikt voor de gemengde- en vette huid. Geselecteerde kruidenextracten uit salie, hamamelis en azuleen verfijnen en herstellen. 

PHYTOACTIVE – REACTIVATING
En tot slot een variant die geschikt is voor een belaste huid die regeneratie nodig heeft. Zoete amandelbloesem, groene koffie en ginko biloba hydrateren en vitaliseren.

Hoe gebruik je de producten?
De HY-ÖL breng je aan op de droge huid. Daarna breng je over de HY-ÖL twee pompjes Phytoactive aan. Vervolgens kun je deze twee producten met vochtige vingers inmasseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Tot slot reinig je het gezicht grondig met een ruime hoeveelheid koel water.

Zelf gebruik ik de HY-ÖL in combinatie met de Phytoactive – Hydro Base. Deze combinatie is fantastisch. Je merkt dat de producten voor elkaar gemaakt zijn en perfect op elkaar aansluiten. Persoonlijk zou ik dit product omschrijven als: Verfrissend, verzachtend en ontzettend verzorgend.  Ik ben heel blij met deze producten.

De set met drinkflacon is verkrijgbaar in geselecteerde BABOR schoonheidsinstituten voor € 35,90. 

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

2 comments so far.

2 reacties op “Detox time with BABOR!”

  1. Emile schreef:

    Dit klinkt zeker fantastisch, leuke actie ook. Wel prijzig maar het lijken mij hele fijne producten.

  2. Shannblogt schreef:

    Prijzig, maar zó fijn! Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories