Decoreren met passe partouts | Uit het oosten

05/08/15

1_UHO_8a0

Vorige week werd ik benaderd door de webshop Uit het oosten. Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van deze webshop. Ik besloot even rond te neuzen in de webshop en daar kwam gelijk een leuke samenwerking uit voort.

2 UHO

Uit het oosten is een webshop die sinds mei 2015 in de lucht is. In de webshop vind je blikken borden, passe partouts, tijdelijke tattoos en neck chokers. Ik mocht in de webshop iets uitkiezen om over te schrijven op mijn blog. Al snel vond ik twee hele leuke passe partouts.

3 UHO

In de webshop vind je een redelijk groot assortiment aan passe partouts met de meest leuke teksten en foto’s. Het formaat van de passe partouts is 20cm bij 15cm (buitenrand) De passe partouts zijn ook nog eens voorzien van een plastic beschermhoesje. Hierdoor kun je ze langer mooi houden. Alle passe partouts kosten maar € 1,95 per stuk! Overigens kosten de tijdelijke tattoos en neck chokers ook maar € 1,95 per stuk. De blikken borden ( 30 cm x 20 cm) kosten € 7,95 per stuk.

4 UHO

Op zoek naar een leuk stukje decoratie? of ben jij helemaal weg van één van de trends (tijdelijke tattoos, neck chokers)? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Uit het oosten. Het is zeker de moeite waard.

Uit het oosten, heel erg bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories