Decoreren met lijsten en posters van Desenio! (+Kortingscode)

28/06/17

Laatst heeft mijn kamer een enorme make-over gehad. Ik heb nu niet alleen spierwitte muren maar ook wat nieuwe decoratie aan mijn kamer toegevoegd. Een tijdje terug konden jullie mijn marmeren klok en lightbox al bewonderen en vandaag laat ik jullie mijn nieuwe muurdecoratie zien.

Ik ben verliefd op mijn ‘nieuwe’ kamer en alle nieuwe accessoires. Ook mijn nieuwe posters van Desenio vallen erg goed in de smaak.

Desenio
‘Bij Desenio houden we van Scandinavisch interieur en design! Onze visie is simpel – trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Sinds onze start in 2010 zijn we gestaag gegroeid en tegenwoordig zijn wij online aanwezig in 33 landen en betreden voortdurend nieuwe markten. Bij Desenio vindt u een van breedste posterassortimenten van Scandinavië en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Wij vernieuwen voortdurend ons assortiment om de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design mee te nemen. Bij ons vindt u iets voor alle vertrekken en interieurstijlen!’

In totaal heb ik 4 lijsten en 7 posters van Desenio ontvangen. Ik kreeg een enorm pakket binnen met daarin de lijsten en de posters. De posters waren apart opgerold in een koker. Super fijn!

Op de foto’s in dit artikel heb ik de lijsten op een schap en op een kast gepresenteerd. Wat overigens ook erg leuk is. Toch heb ik er uiteindelijk voor gekozen om de lijstjes op te hangen aan een kale witte muur.

Lijsten
Ik heb gekozen voor simpele wissellijsten met plexiglas in de kleur zilver en koper. Plexiglas geeft hetzelfde idee als glas, maar gaat langer mee en is minder zwaar. Hierdoor zijn de lijsten eenvoudig met een spijker aan de muur te bevestigen. Ik heb gekozen voor zilveren en koperen lijsten omdat deze twee kleuren het beste in mijn interieur passen. Na lang twijfelen heb ik ervoor gekozen om 2 lijsten naast elkaar aan de muur te bevestigen. Omdat ik 2 zilveren en 2 koperen lijsten heb kan ik nog eens wisselen van kleur.

Posters
Ik heb gekozen voor 3 posters met een leuke quote en 4 posters met een print. Zoals ik eerder al schreef heb ik 2 lijsten naast elkaar gehangen op een kale witte muur. Ik heb ervoor gekozen om in één van de lijstjes een quote te doen en in het andere lijstje een print. Deze combinatie vind ik erg leuk. Omdat ik in totaal 7 verschillende posters heb uitgekozen kan ik eindeloos variëren.

Verschillende combinaties
Mijn favoriete combinatie vind je bovenaan dit artikel.

Kortingscode
Ben jij nou net als ik helemaal verliefd op de posters van Desenio? Neem dan zeker een kijkje in de webshop. Heb je wat leuks gezien? Vergeet dan niet de kortingscode SHANNBLOGT te gebruiken. Met deze code krijg je 25% korting op alle posters (m.u.v. de handpicked collectie.) LET OP: Deze code is geldig t/m 29 juni! Mocht je wat meer inspiratie op willen doen dan kun je Desenio volgen via Instagram.

Ik ben super enthousiast over de lijsten en posters van Desenio. Zowel de lijsten als posters zijn van erg goede kwaliteit. Aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Decoreren met lijsten en posters van Desenio! (+Kortingscode)”

  1. Emile schreef:

    Simpele , strakke lijsten maar dat maakt het juist zo mooi. Ook fijn dat de lijsten voorzien zijn van plexiglas, dat maakt de lijst tenminste niet zo zwaar. De combinaties van de posters vind ik ook heel leuk.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Emile! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories