DEAR SANTA, I’VE BEEN WAITING FOR YOU!

24/12/19

Poeh, na een drukke periode met dagelijks posts op mijn blog (soms zelfs 2 per dag) en daarnaast de december drukte op mijn werk is het tijd om even bij te komen. Het moment is eindelijk daar om optimaal te genieten van de allermooiste tijd van het jaar. Christmas? I’m ready for you.

IT’S CHRISTMAS! Mij maak je echt met niets zó blij als met Kerst. Je kunt je dus wel voorstellen hoe ik me voel op dit moment. Vanavond is het Kerstavond. DÈ avond voor Kerst die wij ook altijd vieren. Vieren jullie Kerstavond?

Voor mij zijn de feestdagen ontzettend bijzonder. Naast dat ik het de allermooiste tijd van het jaar vind is dit ook de afsluiter van een hele drukke periode en is dit voor mij hét moment om even stil te staan bij wat 2019 mij allemaal gebracht heeft. Ik ben alles en iedereen ZO dankbaar!

Nu is het tijd om te gaan genieten! Bij deze wil ik jullie HELE fijne feestdagen toewensen. Heb lief, ontspan en geniet..

Because..
IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF YEAR!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories